Hva er en GFI plugin?

October 14

GFI (bakken feil interrupter) utsalgssteder, også kjent som GFCI (bakken feil krets interrupter) utsalgssteder, gir en ekstra betyr sikkerhet når du arbeider med elektriske apparater. De er nødvendig til å gi et trygt miljø hjemme og på jobb. De opererer på samme måte som til kretsbrytere, men gi et ekstra lag av beskyttelse som kan potensielt redde livet ditt.

Hva en GFI stikkontakt gjør

En GFI stikkontakt måler stadig strømforbruket går inn og krets. Hvis enheten som er koblet til plutselig blir omgitt av vann, elektrisitet ville spre seg i vannet, lage en aldersforskjell inn/ut spenninger, forårsaker krets kobles automatisk på en brøkdel av et sekund. En standard strømbryter fungerer på samme måte, men med en mye raskere reaksjonstid og på høyere spenninger. Lagt til følsomheten til en GFI beskytter sterkt en person fra en dødelig elektrisk støt.

Når du bruker en GFI stikkontakt

Som standard regel bør en GFI stikkontakt brukes når nettstrøm er nødvendig innen seks fot en vannkilde. De bør også brukes når noen fare for elektrisk støt er en bekymring. Dette kan omfatte områder som en elektriker arbeidsbenk eller i en garasje.

Da ikke å bruke en GFI stikkontakt

Apparater som inneholder store motorer eller trekke betydelige mengder elektrisitet bør ikke knyttes til en GFI stikkontakt. Svingete i mange motorer kan tur en GFI stikkontakt og forårsake et problem hvis kjøleskap eller skiver er knyttet til GFI utsalgssteder.