Hva er en flytende gjerde for hager?

August 18

Hva er en flytende gjerde for hager?

Flytende gjerde er en spray eller granulat frastøtende produkt huseiere, gartnere og bønder bruker til å avverge en rekke uønskede dyr. Produsenten startet produktlinjen med flytende spray formuleringer, derav navnet "flytende." Produktet skaper en olfactory barriere som dyr finner frastøtende, derav navnet "gjerde". Produktene er DEET-fri, laget av naturlige ingredienser og trygt å bruke rundt Human og pets. Produktlinjen inneholder også sammensatt formuleringer.

Hjort og kaniner

Det er hyggelig å se en kanin hopping gjennom hagen din eller en hjort grasiøst vandrende gjennom--dvs før de pause til frokost, lunsj eller middag i hagen din. Flytende gjerde formulering kan ta seg av hjort samt kaniner. Dette er et godt valg for de som bor i skogvokst områder. Du kan definere en grusomhet-fri, naturlig barriere å holde kaniner og hjort, uten å hindre visningen av dem på avstand. Bruk spray utformingen for planter som er over 2-fot høy, og detaljert utformingen for kort planter under 2 fot høy. Hvis du har en familie kaniner som gjør hagen deres favoritt restaurant, har Dual-Action flytende gjerdet en duft og en smak som kaniner finne fullstendig frastøtende.

Spredt hundene og kattene

Unleashed hundene og kattene kan målrette din trashcans og skape kaos i din blomsterbed. De vanligvis tilbakestilles når de identifiserer din begrunnelse som et godt sted å lete etter mat. Flytende gjerde gjør spray formulering som frastøter begge to hundene og kattene. Det masker lukt de leter etter, som forvirrer dyrene uten å skade dem. De ville heller sulte enn renovere gjennom din gårdsplass når de får en duft av flytende gjerdet.

Føflekker

Føflekker tunnel gjennom plen, grønnsakshage og blomsterbed som din eiendom er en underjordisk metrostasjon system. Føflekker er meitemark og planterøttene, og det er akkurat der flytende gjerde går på jobb. Du spray frastøtende på områder muldvarpene hyppige. Muldvarp frastøtende strøk ormer og røtter slik når mole begynner å spise ett, det blir en forferdelig smak og bestemmer seg for å passere på bespisning på stedet.

Slanger

Synet av en slange kan sende deg, dine barn og gjester skriker. Også angripe kan og drepe husdyr og kjæledyr. Flytende gjerde slange frastøtende er naphthalene-fri så det ikke vil skade mennesker, dyr eller husdyr. Det krenker lovbryteren bare: slanger. Flytende gjerde slange Repellents kommer i både spray og sammensatt formuleringer.