Hva er en Flush toalett-ventil?

August 12

Hva er en Flush toalett-ventil?

Toalett akvarier består av to grunnleggende samlinger: Fyll ventilen og flush ventilen. Et toalett flush ventil tar nytte av tyngdekraften og prinsippene for siphoning for å tømme en toalett tank i en enkelt rush av vann. Flush ventiler holde en fremtredende posisjon i tanken, flush ventilkomponenter er relativt enkle å erstatte og dens funksjon er lett å forstå. Få en omvisning på toalettet tankens flukt ventilen, og du vil være forberedt på å feilsøke og løse denne ofte neglisjert komponenten av badet.

Flush ventilkomponenter

Flush ventilen består av tre komponenter: flapper, flush kjede og håndtak. To av komponentene, flapper og kjeden, er innenfor på toalettet tank. Håndtaket sitter fremtredende foran utenfor ansiktet av tanken. Flapper hviler på midten og bunnen av tankens interiør, dekker uttaket som kobler tanken til bollen. Flapper ser ut som en avlang gummi plugg. Baksiden av flapper kobles til to stasjonære kroker, og foran flapper kobles til flush kjeden, som forbinder flapper håndtaket.

Slik fungerer det

Når du trykker toalett tankens håndtak, tilkoblet flush kjeden reiser og trekker flapper av uttaket som forbinder tanken med bollen. Vannet fra tanken løper i bollen og engorges Hevert røret i toalettets base. Når raskt fylt med vann, trykket synker i røret og er fortsatt høy ved inngangen til røret. Forskjellen i trykk resulterer i en siphoning effekt som raskt avløp vann og avfall fra bollen. Når alle vann avløp fra på toalettet tank, flapper faller tilbake på plass, plugger stikkontakten og gjør vann til å fylle tanken. Som fyller vann tank, holder vekten av vannet i flapper på plass.

Hvordan erstatte Flush ventil deler

Flush ventilkomponenter er blant de enkleste toalett delene å fikse. Flappers, kjeder og håndterer vanligvis krever ingen verktøy for fjerning og utskifting. Liten gummi ørene som kobler flappers til toalett akvarier bare Skyv av tankens pinne for hånd. Flush kjeder koble til både flapper og håndtere ved å justerbar klipp. Og håndterer koble til toalettet med en enkelt, plast mutter. Hvis noen del krever fjerning av verktøyet, er det en korrodert flush håndtak mutter. En av de viktigste delene av flush valve reparasjon er forberedelse for jobben; du må slå av vannforsyningen til toalett tank før du fjerner en flapper. Hvis du fjerner flapper med vann på tanken med kontinuerlig fyll du reparere komponenten.

Lav strømning Flush ventiler

Nyskapende produsenter redusere kontinuerlig mengden vann må tømme innholdet i et toalett bolle. Gjennom en kombinasjon av design og teknologi krever nyere toaletter ofte halvparten av vann per flush enn eldre toalett. Hvis du skal kjøpe nye toaletter, lese etiketten for informasjon om gallons per flush (GPF). Ikke bare gjør en lav GPF spare vann, men det også kan påvirke vannet ditt regningen.