Hva er en dupp inne en Toalett Tank?

May 16

Hva er en dupp inne en Toalett Tank?

Toalett akvarier, rektangulær beholdere som holder vann som er plassert på ryggen av de fleste toaletter, består av flere komponenter som arbeider sammen for å aktivere toalettet å skylle. En viktig del til riktig funksjon av toalett tank er float, også kalt en ballcock.

Flyte definisjon

Tanken flyt er vanligvis en ball-type enhet som enten er tilknyttet eller del av en filler ventil mekanisme. Float hever og senker med vannstanden i toalett tank.

Toalett Tank deler

I et standard toalett er tanken full av vann, som holdes i tanken av gummi dekker kalt en flush ventil. Flush ventilen ligger over et hull i bunnen av tanken. En filler ventil er knyttet til en vannkilde og er ansvarlig for fylling av tanken med vann. Festet til flush ventilen er float, som spiller en rolle i åpning og lukking filler ventilen.

Hvordan alt fungerer

Når du trykker håndtaket på utsiden av tanken, heiser flush ventilen nederst, slippe vannet i akvariet ned i bollen. Vannivået i tanken og float senker med den. Når flottøren når et visst punkt, vanligvis åpnes nederst på tanken, filler ventilen knyttet til flyt la ferskvann i tanken. Float heiser som vannet stiger og når den kommer tilbake til utgangsstillingen trykket fra vannet lukkes filler ventilen så tanken stopper fylling.

Moderne og tradisjonelle tanker

Tradisjonelt bruker eldre toalett en dupp ball inne akvariet det er forbundet med en arm til fyll ventilen. Disse er ikke veldig holdbare og pleier å funksjonsfeil etterhvert, men de erstattes enkelt ved å fjerne armen og flyte og feste en ny til ventilen. I moderne toaletter er float del av fyll ventilen, som rir opp kjerne i midten. Disse pontonger er ikke så enkelt å erstatte som eldre flyte typer. Du må tømme tanken først. Deretter finne bolten ved foten av denne sentrum kjernen og løsne den. Fjerne hele fylle ventil og dupp å erstatte med en ny.