Hva er en Deadbolt?

November 2

Hva er en Deadbolt?

Mest moderne låser bruker et deadbolt system på grunn av sine fordeler og sikkerhet mot inntrenging. Du vet du bruker deadbolt Lås hvis du må slå nøkkelen før låse opp døren. Noen deadbolts låse opp selv etter at du slår nøkkelen to ganger, tilbyr en enda høyere slutten type sikkerhet. Deadbolts tilbyr brukervennlighet, og til tross for sin enkle design, de beskytter døren så godt at det måtte bli tatt ned for inntrenging.

Fordeler

Før deadbolts kom, brukte folk våren bolter, som tilbød liten beskyttelse. Med akkurat den rette mengden av makt, kan du tvinge en våren bolt åpne med omtrent alt inn låsen. Annet enn det, kan en inntrenger til og også plukke låsen lett, åpne låsen så snart alle vannglass pinnene faller på plass. Deadbolt låser eliminert disse mulighetene med det enkle faktum at brukeren må aktivere nøkkelen en gang satt inn for å åpne låsen.

Deler av en Deadbolt

Deadbolt lås vanligvis har tre deler: en sylinder, en bolt og en streik plate. Sylinderen tillater nøkkelen inn og gir handlingen dreier, som presser bolten i eller trekker den å låse eller låse opp. Bolten låser på plass ved å skyve i dørens streik plate, som forsterker forbindelsen mellom bolten og dørkarmen. En streik plate vises som en metallplate som sitter på rammen med et hull for bolten.

Hvordan en Deadbolt fungerer

Som din nøkkel inn deadbolt lås, beveger den tumblers inne i en uvanlig posisjon låse snu mekanismen med høyre tast. En gang inne, personen med nøkkelen må slå den mot- eller med klokken i noen modeller - låse opp dør. Når nøkkelen blir i låse retning, låsen aktiveres en mekanisme som trekker bolten av dørkarmen og lar døren løs.

Typer Deadbolts

Du kan komme over flere ulike typer låser, avhengig av hva bygningen du angir. Lås som bruker en nøkkel på den ene enden men har et metall håndtak på den andre enden, kalles en én-sylindret deadbolt. Dobbel sylinder deadbolts har viktige innganger på begge ender. To-sylindrede modeller se bruker i fengsler og andre høy sikkerhet bygninger selv om noen mennesker har dem i sine hjem. Keyless oppføring deadbolts bruker en kode som en person går inn på en tastatur å gå inn gjennom døren.