Hva er en Cafe dør?

February 17

Hvis du vil legge til et interessant designelement til ditt hjem eller etablering, kan café dører være valget for deg. Alle har sett café dører i restauranter og barer, men disse portene kan også brukes i private hjem også. Cafe gir en følelse av divisjon uten å hemme luftstrøm eller passering av lyset mellom rommene. De kommer i mange varianter: Louvred, paneled og solid tre er bare noen få.

Funksjoner

Cafe er (også kjent som saloon dører) konstruert for å tillate enkel passering mellom to rom ved hjelp av toveis hengsler. De brukes vanligvis i restauranter og barer for å gi en barriere mellom publikum og kjøkken eller toalettene. Cafe dører er ofte kortere enn full høyde på dørkarmen slik at de kan henges i rammen. Cafe dører midt i rammen kalles "batwing" dører.

Historie

I Amerika er café dører ikoniske. De er assosiert med cowboyer og grensen byene fordi så mange salonger i det gamle Vesten brukt dem. Cafe dører ble brukt fordi de ga ventilasjon for overfylte salongen mens fortsatt blokkerer visningen av nysjerrig townfolk. Også svingende café dørene gjort det lettere å kaste ut bråkmakere, derfor dørene er ofte sentrale funksjoner classic Westerns bar-kamp scener. I dag, finnes café dører i både offentlige virksomheter og private boliger.

Fordeler

Cafe dører er avgjørende for noen hjemme design som er ment å skape en følelse av det gamle Vesten. Men de er også et interessant design valg for moderne hjem også. I tillegg til fordel for økt ventilasjon og luftstrøm lar café dører mer lys fra rom til rom. Også gir kafé personvern uten en hjem føler tett. Endelig fordi folk trenger bare å lett presse dem, er café dører veldig lett å passere og tillate rask tilgang mellom rom.

Betraktninger

Siden café gir bare et minimum av personvern, de er best brukt mellom rom der dette ikke er et problem, som mellom kjøkken og spisestue. I restauranter og barer er café dører avgjørende. Servitører og ansatte må bære plater og skuffer raskt mellom kjøkkenet og kunder. Fordi café dører har ingen knotter eller låsene, tillater de arbeiderne passerer raskt og trygt.

Advarsel

Lated omsorg må tas å gi rikelig klaring på begge sider av døren slik at svingende dørene ikke skader møbler eller vegger. Det faktum at café dører har ikke låser eller dør maskinvare kan være et problem for noen, spesielt hvis holde små barn ut av et rom er også en bekymring. Til slutt, siden café dører ikke er tydelig vær stramt, de er sjelden et godt valg for en utvendig døråpning.