Hva er en billigere erstatning for rask-trinn laminat gulv renere?

October 12

Rask-trinn gjør et stort utvalg av laminatgulv, som er en type av gulvet som ligner løvtre men er lettere å omsorg for. Gulvet rengjøringsmidler kan være dyrt, slik at du trenger en billigere renere som fortsatt får gulvet ren men legger ikke du over budsjettet på rengjøring forsyninger.

Hva er rask-trinn laminat?

Rask-trinn laminat er et gulv som har et lignende utseende løvtre. Gulvet er ikke virkelig hard, men i stedet komprimert lagene i tre ferdig med design som ligner løvtre.

Regelmessig rengjøring uten rensemiddel

Laminatgulv vanligvis trenger bare å bli renset med en kost eller støv mopp. Hvis det er noen klissete buildup igjen, bør fuktig mopping med vann bare fjerne det meste av lys buildup. Sørg for å vri moppen godt før fuktig mopping, og ikke la noen pytter av fuktighet på gulvet.

Alternativ for rask-trinn laminat gulv renere

Eddik er en rengjøring løsning erstatning for rask-trinn rengjøringsmiddel. Eddik både renser og desinfiserer. Hvis du vil bruke, bland ca 1 kopp hvit eddik med 1 gallon vann og tørke gulvet med en fuktig mopp - igjen, vred den godt ut.

Advarsel

Rask-trinnet foreslår at bare egne renere brukes på laminat gulv. Husk at noen skadet forårsaket gulv av din egen feil kan ikke dekkes under garantien.