Hva er en Baby tåre blomst?

June 22

To forskjellige planter bærer det vanlige navnet på baby's tårer. Det finnes mer sannsynlig. Men ikke kunne Hypoestes phyllostachya og Soleirolia soleirolii se flere forskjellige, selv om de har noen av de samme egenskapene som gir bunndekkende og multiplisere lett.

Hypoestes Phyllostachya

Hypoestes phyllostachya har mørk grønn og rosa-dappled spisse blader. Andre varianter inkluderer mørk grønn oppdaget med hvit eller rød. Det gjengir fra både borekaks og self-fertilization.

Soleirolia Soleirolii

Også kalt "Husk din egen Business" og "Mor av tusenvis", Soleirolia soleirolii har runde, lys grønne blader og vises mer som en vinranke.

Blomster

Soleirolia soleirolii gir små grønne blomster, som knapt ser ut som blomster, mellom bladene. Under riktige forhold produserer Hypoestes phyllostachya lavendel blomster.

Bruker

Hypoestes phyllostachya er hovedsakelig en houseplant, men den fungerer også som en årlig i utendørs hager. Gartnere bruker Soleirolia soleirolii tilsvarende.

Habitat

Hypoestes phyllostachya, innfødt til Madagaskar, må fuktig, godt drenert jord å trives. De beste fargene er produsert i direkte sollys. Det er ansett som en ikke invasiv Art i USA. Soleirolia soleirolii oppsto i Middelhavsregionen rundt Italia. Allsidig planten vokser nå i de fleste av verden, inkludert USA.