Hva er en automatisk p Threader maskin?

May 1

Nyere symaskiner har mange funksjoner for å forenkle livet av kloakk. Datastyrt skjermer og digitalisert masker er flott, men for mange, ikke noe taktslagene bekvemmeligheten av en automatisk p threader.

Funksjonen

En automatisk p threader er en miniatyr krok som går gjennom nålen fra tilbake til forsiden, slik at når tråden er plassert riktig i kroken, vil det trekke tråden tilbake gjennom nåløyet. Selv om slutten av tråden er slitt eller hvis du har dårlig syn eller dårlig belysning, en automatisk p threader vil få tråden gjennom nålen for deg.

Betraktninger

Vær forsiktig når du bruker den automatiske nål threader, fordi det kan bli ødelagt lett. P threader kroken er wire-tynn og kan bøye hvis nålen ikke er i høyeste posisjon og p-threader ikke er trukket i riktig posisjon. Lær hvordan å bruke din riktig ved å lese din symaskin bruksanvisning.

Alternativer

Det er gjengetapper og eksterne automatiske nål-bakker som du kan kjøpe hvis din symaskin ikke kom utstyrt med en. Noen av dem bruker en lignende wire-tynn krok Skyv eller trekk tråden gjennom nåløyet.