Hva er Duckweed bra For?

April 3

Hva er Duckweed bra For?

Duckweed er fritt flytende vann anlegg som gir habitat for mikro-dyr, som bakterier, virus, protozoer og sopp. Noen ganger det aggressivt invaderer rolige farvann og reduserer oksygen som er viktig for mikroorganismer som bor der. Duckweed er gjenkjennelig med lys grønn farge. Den har en til tre blader, eller thalluses, som har en enkelt, utstående rot. Disse fronds bære frø og er vanligvis ikke lenger enn 1/8 tommer.

Habitat

Dammer er perfekte steder for duckweed kolonier å vokse ukontrollert. Hvis venstre uforstyrret, dekker duckweed helt dammen, skape et teppe kvelertak på overflaten av vannet. Den kveles og drepe submerged planter ved å blokkere alle deres sollys. Duckweed strømmer på mineraler og organiske næringsstoffer fra rolig og uforstyrret vann. Vann fowl ofte feed på duckweed og frakte den til andre organer av vann.

Mat

Duckweed er mat for fisk, vannfugler og små skapninger. Den inneholder protein, fett, nitrogen, fosfor, spore mineraler og aminosyrer. Det er med vilje vokst og høstet for bruk som en dyrefôr supplement. Kommersielle dyrking av duckweed oppstår å produsere det som matkilde for fisk og fjærfe gårder, og til å mate husdyr, som griser. Mennesker spiser duckweed også; Det er særlig populær i Thailand.

Vannrensing

Duckweeds evne til å fjerne store mengder fosfat og nitrogen gjør det en kandidat i vitenskapen om vannbehandling landbruket avrenning og kloakk. Det har stor muligheter å konvertere avløpsvann til rent vann. Det er fortsatt ukjent om duckweed kan effektivt fjerne giftstoffer og tungmetaller fra avløpsvann. Duckweed kontrollerer algene oppblomstringen av ute sollys og absorbere næringsstoffer, og dermed redusere Algers ruination mat kilde for vannlevende organismer.

Landbruk

Duckweed oppdrett er en legitim virksomhet som krever omfattende forvaltning å gi høyeste produksjon. Konstant gransking og evaluering av avling er nødvendig for å garantere optimal helse for anlegget. Høsting og bruk av fersk biomasse må brukes daglig eller tørket for senere bruk. Med pågående forskning potensial bruker for duckweed er det stor mulighet for stor profitt fra duckweed landbruk.

Mygg kontroll

I tropiske områder, der mygg bestander sprer, kan duckweed oppdrett ha store fordeler. Økende bevis antyder at duckweed kan ha egenskaper som fungerer som en insecticidal agent på larvene. Resultatet kan utbredelsen av anlegget i tropiske klimaer ha nok innvirkning å kontrollere mygg befolkningen og redusere antall tilfeller av malaria.