Hva er det viktigste når Ommaling et hus?

January 19

Hva er det viktigste når Ommaling et hus?

Kanskje er det viktigste hensynet når Ommaling et hus, interiør eller eksteriør, tålmodighet, ifølge maleri profesjonell Andrew D'Amato, selv om denne virkeligheten kan være vanskelig å holde i forkant av ditt sinn gjennom møysommelig ildprøven. Kombiner denne tålmodigheten med realisering at faktiske påføring av maling kan nesten betraktes som en sekundær bekymring. Har sa det, kategorisere en enkelt trinn i jobben som viktigere enn andre er vanskelig, men en aspekt å vurdere er utarbeidelse av overflaten.

Forberedelse

Forbereder overflaten skal males, enten tre eller metall, blant annet oppgaver som skraping, rengjøring, sliping, taping og grunning. En overflate som ikke er skikkelig forberedt er egnet til å forlate deg med en dårlig utseende maling jobb som begynner å flasse bort for fort. Hva folk vanligvis ikke liker om forberedelse er at det tar tid, noen ganger en masse tid, særlig hvis målet ditt er å male utvendig et hus. Holde inne sinn det mer utarbeidelse du gjøre, jo mer sannsynlig vil du bli fornøyd med sluttresultatet.

Vannresistent

D'Amato anbefaler at bare tre dekkes med paintable vannresistent og konserveringsmiddel først. Dette betyr at maling mannskapet må skrape av alle restene av tidligere strøk med maling, hvis mulig. Selv med god maling, vil ubehandlet tre forfalle og råtne over tid fra virkningene av vann og fuktighet. Bruke litt ekstra penger foran for god konserveringsmiddel kan forlenge levetiden til maling jobben betydelig, noe som betyr at du ikke trenger å gjenta prosessen for en god, lang tid.

Dobbel strøk

Det er sjelden at et enkelt lag med maling etterlater deg med en ferdig vare. Realiteten av jobben er at du kan nesten garantere et andre lag vil være nødvendig. Her er der en liberal porsjon tålmodighet kommer inn, fordi det ikke er lett å gjøre deg gå tilbake og oppdatere alt du bare malt. En andre strøk fylles de tynne flekkene som alltid kryper inn prosjektet ubemerket, og det gir også et ekstra lag med beskyttelse for tre eller andre overflate.

Betraktninger

Det er andre faktorer å ta hensyn, inkludert kvaliteten på maling og børster, dyktighet av malere og hva slags vær ventes i nær fremtid, som er mer aktuelt Hvis jobben utenfor. Strømme regn og maling er ikke en kombinasjon til spektakulære suksess. Og som irriterende som det kan virke, ta deg tid til bånd av vinduskarmer og dørhåndtak virkelig vil gjøre det ferdige produktet ser så mye bedre.