Hva er det mest effektive varmesystemet for et hus?

April 30

Hva er det mest effektive varmesystemet for et hus?

Selv om den opprinnelige kostnaden av en geothermal oppvarming og kjølesystem noen ganger skremmer bort potensielle kjøpere, stiger månedlige kostnader lavere og energieffektivisering når en profesjonell installerer systemet. Nittifem prosent av geotermisk eiere hevder de vil anbefale samme system til en venn eller et familiemedlem, ifølge California Energy Commission.

Systemet

Bruk av geotermisk varme- og kjølesystemer rangerer som en av de mest effektive måtene å varme og kjøle et hjem, ifølge California Energy Commission. De bruker sløyfer eller rør gravd ut i bakken utnytte jordens naturlige varme. Deretter pumpe de det varmen huset. En type geotermisk systemet bruker vann fra en nærliggende dam eller innsjø for varme i stedet for en grøft gravd i bakken.

Energiforbruk

Geotermisk varmepumper energibruk mye mer effektivt enn elektrisk eller gass ovner. De mest effektive geotermisk enhetene har en varmefaktor (kaffe) 3.3 eller mer, ifølge nettstedet grønn energi effektiv hjem. Dette betyr geotermisk systemet gir over tre ganger så mye energi i varme enn det tar for å kjøre enheten. Sammenlign dette med de beste elektriske ovner med en COF 1 eller de beste gass ovner med en COF av 0.94.

Kostnader

Som i mai 2010 totalene den innledende investeringen $20000 eller mer for en geothermal oppvarming og kjølesystem. Dette dekker varmepumpe og kostnader for bore eller grøft i bakken loop og rør. Geotermisk månedlige strømregninger, men er ca 30-40 prosent lavere enn med vanlig varmepumper.

Holdbarhet

Geotermisk systemer også krever lite vedlikehold. Mye av systemet ligger underjordiske, beskyttet mot været elementene. Plastrør brukes til underjordiske loopen vanligvis kommer med 25 til 50 års garanti, ifølge California Energy Commission.

Bonus

Noen geothermal Oppvarmingssystemer har også en desuperheater som leverer huset med nesten gratis varmt vann. Spesielt i sommermånedene, varmepumpen tar varmen fra huset og utvisning det til varmtvannsberederen i stedet for pumpe det tilbake til bakken. Sparer energi og penger i varmt vann.