Hva er det billigere vei å bygge et drivhus

March 8

Bygge din egen klimagasser er en økonomisk måte å nyte og dyrke grønnsaker, frukt og blomster hele året. Ikke bare kan du spare kostnader mens konstruere drivhuset, men investeringen vil også hjelpe deg å kutte tilbake på de dyre turene på råvarer markedet. Det er mange alternativer tilgjengelige for å bygge et drivhus til lave kostnader, men kunsten er å finne en byggemåte som er kostnadseffektiv, men også gir deg en robust, pålitelig og produktiv struktur.

Absolutt billigste måten

Hvis du skal bygge det billigste drivhuset mulig på kortest mulig tid, er PVC og plast-tarp metoden sannsynligvis det beste alternativet. For å bygge en 28-fots lange drivhus med denne metoden, må ca 200 fot 1 tomme PVC, ca 100 fot av armert betong 80 fot behandlet 2-ganger-4 tre, fire 8-fots gjerdestolper og 40-av-24 fot UV stabilisert polyetylen. Bruker denne metoden, du vil koble PVC og armeringsjern for å danne den grunnleggende strukturen, og tre vil skape ytterligere støtte og en døråpning. Strukturen er deretter dekket med presenning polyetylen og sikret med spiker. Bruker denne metoden, kan du bygge din drivhus for mindre enn $600. Problemet med PVC-baserte strukturer er de kan mangle stabilitet og pleier ikke å vare mer enn et par år. Det kan også være utfordrende å lage de nødvendige tetting bruker negler.

Litt høyere pris alternativer

Det er flere alternative metoder du kan bruke som kan koste litt mer i forsyninger, men strukturer vil vare mye lenger. Hvis du har en gammel låve eller kaste på eiendommen, undersøke området og vurdere å konvertere den til et drivhus. Dette kan oppnås ved stripping veggene og taket, og erstatte med rene vegger og tak. Du vil også ønsker å installere en fan for luftsirkulasjon og en termostat-ventilasjonssystem som åpnes under høye temperaturer. En kostnadseffektiv metode er bruken av kjede-link gjerde og tre. Du kan beskytte strukturen til bakken med innsats og strekkfisk hold ned mekanismer for å beskytte strukturen fra vinden skade. Hvis du vurderer metoden kjede-link gjerde, kan du dekke drivhuset med en presenning for å unngå hyppige erstatning. Også Planlegg å tilbringe minst et par uker arbeider på en av disse prosjektene. Disse metodene koster litt mer enn PVC og polyetylen strukturer, men de er fortsatt billigere enn å kjøpe et kit eller ansette noen til å installere det for deg.