Hva er det beste stedet å dyrke urter?

November 22

Hva er det beste stedet å dyrke urter?

Det beste stedet å dyrke urter, avhenger av urt og miljøet som vil urter dyrkes. Læring behovene til spesielle urter og hvordan du tilpasser din vekstforhold tilsvarende guide deg i å velge et sted der urter kan blomstre.

Innendørs

Økende urter innendørs kan være praktisk fordi de vil være nærmere kjøkkenet enn en utendørs hage. Imidlertid kan det være vanskelig å gi full belysning som de fleste urter krever og du må supplere med kunstig lys. Flerårige urter vil gjøre bedre hvis de settes utendørs om sommeren. De kan forbli i sine Potter; bare plante potter i grunnen felger. Bringe Potter tilbake inn i huset i høst.

Jord

Når du bruker en bakken seng urter, velge et godt drenert område. Teste jord for å sikre at den har riktig pH-nivået for urter du vil plante; de fleste urter gjør best i nøytral jord, i en rekke 6.5- og 7.0. Når økende urter i beholdere, må en potting jord som drenerer godt og er ikke for rik. Som er en blanding av sand, kommersielle potting blanding, torv moss og perlite er ideelt. Se etter leire potter med god drenering hull slik at planterøttene ikke vil bli waterlogged i en dårlig drenert beholder. Clay beholdere er porøs og så er å foretrekke til plast seg.

Sol eller skygge

De fleste urter trenger solrike områder, mens noen foretrekker delvis skygge. Sjekk voksende preferansene til en urt før du velger beliggenheten planting. Hvis en urt ikke tar klimaendringene eller skiftende lysforhold godt, kan den best plasseres inne med en jevn innendørs lyskilden. Glødende lys kan generere for mye varme for planter; lysrør er et bedre valg for å legge til ekstra lys.

Drenering

Det viktigste hensynet når planting urter er god drenering. Legge til materialer som fremmer god jord drenering kan hjelpe slå en dårlig tappet jord seng i en god planting område. Fjerne jord til en dybde på 15 til 18 inches. Legg et lag av knust stein nederst og bland i noen kompost eller sphagnum torv og sand. Du kan deretter fylle sengen med jord. Dette vil forbedre drenering merket grad.