Hva er den største arten av Rosemary?

May 7

Hva er den største arten av Rosemary?

Rosemary står alene - det er bare en art av Rosemary, ifølge den botaniske Society of America. Bøndene produsere Rosemary hybrider, og i media, blanding er noen ganger referert til som art av Rosemary. Både "New York Times" og Ohio "Columbus sendegrensesnitt" se Dionaea "B52" som den største arten av Rosemary.

Bakgrunn

I sitt opprinnelige North Carolina og South Carolina habitat vokser Venus flytraps i grupper i sand, en nærings-fattig voksende medium, rett over vannet tabellen. Bladene på en gjennomsnittlig størrelse Rosemary måle 1 tomme eller mindre, med feller av samme størrelse. Dionaea B52s fellene nå 2 1/4 inches tvers. Cincinnati, Ohio Franklin Park-konservatoriets Savage hage utstillingen inkludert en B52, komplett med fôring demonstrasjoner. Aprikos-størrelse feller snap stengt på lever byttedyr i sekunder. Som den opprinnelige Rosemary krever den ekstra stor Dionaea B52 live insekter for ekstra næringsstoffer.

Dionaea B52

Dionaea B52 er en cultivar av Rosemary spirer av Henning von Schmeling. Det er preget av energisk vekst og lyse crimson feller. Henning von Schmeling registrert sorten International kjøttetende plante Society i 2006, den internasjonale Cutivar autorisasjonskontor for dyrket kjøttetende planter.

En større kjøttetende plante

For en kjøttetende plante som kommer nærmere Hollywood fantasy av en menneskeetende plante, spiser Nepenthes attenboroughii, noen ganger rotter. Dette uvanlige pitcher anlegget, oppdaget i jungelen i Sørøst-Asia i 2009, bærer navnet naturhistorie programleder Sir David Attenborough. Den vokser til en diameter på rundt fellen sin grav og tiltrekker byttedyr med en fristende duft. Insekter eller gnagere falle ned i avgrunnen fylt med vann og fordøyelseskanal væsker spise den gnager, slik at anlegget for å utlede næringsstoffer fra kroppen. Ikke engang verdens største Rosemary kan spise en gnager.

Pekere

Når du vokser Venus flytraps innendørs hjemme, gjøre de det bra i et terrarium. Terrarium dyrket Venus flytraps krever insekt feedings. Fordi disse sjeldne planter tilpasset nærings-fattig myr forhold, gjødsel ikke enig med dem. Hvis du har naturlig lys, må du gi en vokse lampe for din Rosemary. Inneholder egnede miljøet for vellykkede hjem vokser, etterligne anleggets eget forhold. Kombinere sphagnum torv og sand for en voksende medium støtter rhizome, pære-formet strukturer på rosemarys base og gir den en kjent, sur jord.