Hva er den riktige måten å Reroof mitt hus med tak av metall?

December 19

Det er i hovedsak to typer metall tak materiale, hydrostatisk og hydrokinetic. Hvilken du velger avhenger av skråningen, eller tonehøyde, taket du erstatter og værforhold i området.

Materialer

Hydrostatisk metall tak er laget for å motstå penetrasjon av regn; Det består av paneler med stående sømmer som heve skjøter mellom panelene over vannivået. Hydrokinetic tak av metall er ikke laget for å motstå penetrasjon av regn og krever en minimum skråning på 3 inches per fot (25 prosent).

Prosedyre

Det første trinnet i reproofing huset er å fjerne gamle taket og konseptet styrene. Fest tre striper (spiker) rundt skorsteiner og rør stikker ut gjennom taket. Sikre strimler av 3-tommers av 1-tommers trelast til resten av taket og skru de metall takplater til trelast, bruke treskruer i stedet for negler.

Blinkende

Blinker - biter av metall brukes til å dekke skjøter mellom metall tak og vegger, skorsteiner og andre strukturer - er en viktig komponent av metall tak. Monterer blinkende riktig på hoftene, rygger og dalene i et metall tak vil forkorte levetiden.