Hva er den riktige måten å dryppe kraner?

July 17

Hva er den riktige måten å dryppe kraner?

I områder der temperaturen regelmessig dips under frysepunktet, er potensialet for frosne vannrør svært reell. Når rør fryse, er de utsatt for sprekker, som kan forårsake alvorlige skader og kostbare reparasjoner. Dryppende kraner når det blir kaldt ute kan redusere risikoen for rørene fryser, men du må gjøre det riktig å høste noen fordel.

Kaldt eller varmt vann?

Lunkent vann fungerer best å holde vannet strømmer gjennom rørene. Dette gjelder særlig for kraner på yttervegg. Dette kan imidlertid øke elektrisk eller gass kostnadene ved å kjøre varmtvannsberederen. Kraner på interiør veggene kan kjøres med kaldt vann, og hvis penger er et problem, er det bedre å ha kaldt vann gang enn ingen hele.

Justere strømmen

Du trenger ikke å kjøre kranen på full blast å holde rørene åpne. En langsom drypper er fin for indre vegg kraner, men yttervegg kraner krever en lys, jevn strøm av vann. Hvis støyen er irriterende, som dryppende kraner kan være, kan du plassere en svamp under flyten av vannet. Dette vil hjelpe dempe lyden litt og gjøre det mer utholdelig.

Potensialet for andre problemer

Kjører for mye vann gjennom kranen kan potensielt overflyt vasken. Hvis din avløp er treg eller tett, kan du våkne opp til en vann katastrofe i kjøkken eller bad. Overvåke vasken og frekvensen av vannstrømmen. Hvis det synes å være å samle i bunnen av vasken, redusere flyten. Ideelt sett bør du også rent ut kloakk å forhindre tresko som kan føre til dette problemet.

Andre forebyggende tiltak

I tillegg til drypper kranene, er det nyttig å isolere rør under vasken med varme wrap eller varmen tape. I spesielt kaldt klima hvor temperaturen dips neden null i flere dager, ekstra denne trinn er avgjørende. Hvis ditt fryse selv om du igjen vann drypper, ikke Lukk kranen. Behovet for rør press utgivelsen en åpne kranen gir for å redusere risikoen for sprengning.