Hva er den raskeste måten å avrime fryser?

May 27

Avriming fryser vanligvis tar om flere timer, men det finnes måter å fremskynde prosessen. Kobler fra fryseren er generelt den raskeste måten å oppnå en total høyere temperatur. I kombinasjon med en fan å blåse varm luft, en gryte med kokende vann til varme og muligens hårføner å blåse inn enda mer oppvarmet luft, kan du redusere tiden brukt på prosjektet. Håndklær, bøtter og en is skraper er alle nødvendige verktøy.

Definisjon av avriming fryser

Avriming fryser refererer til prosessen med å fjerne is som bygger opp mens en fryser er i bruk. Siden luften og mat at går i frysere inneholder vanndamp, er denne damp ofte fanget i fryseren, der den overholder veggene eller hyller og fryser. Over tid kan dette buildup hemme funksjonene i fryseren og forårsake både praktisk og mekaniske problemer. Avriming gjøres ved smelting og fjerne disse is innskudd med forskjellige metoder, avhengig av hvor mye tid du har og hvilken fryser.

Metoden trekke

Den raskeste måten avriming fryser er også en av de mest enkle - bare koble den og la den sitte. Uten aktivt opererer, fryserens temperaturen vil stige og isen vil smelte og myke nok til å fjernes. Bestemte frysere har en "avise" innstilling som vil hjelpe i denne prosessen, men noen mennesker foretrekker å koble fra apparatet å spare strøm. Selv i sin mest effektive tar prosessen vanligvis flere timer.

Betraktninger

Det er flere viktige skritt å følge når du bruker den bare koble metode for avriming. Først må du overføre noen mat til en annen fryser eller et kaldt område hvor den vil bli frosset. Du trenger også en samling av håndklær til å absorbere smeltende is, med en bøtte eller bøtter å fange noe dryppende vann og vred ut håndklær. Mange bruker også en ice skraper eller lignende verktøy til å skrape isen forekomster av som de blir flyttbare.

Påskynde prosessen

Det finnes flere metoder for å øke varmen på fryseren og påskynde avriming prosessen. Brukes sammen, kan de betydelig redusere tidsbruk avriming. Fans kan brukes til å blåse luft inn i fryseren. Siden utenfor luft er nesten alltid varmere enn luft i fryseren, vil dette holde luften sirkulerende og frost smelter raskere.

På lignende måte, kan du også plassere Potter kokende vann i fryseren for å varme den opp. Steam vil varme luften og hjelpe fjerningen, selv om potten bør byttes ut 10 minutter eller så for å holde steam varmt nok til å være effektive. Noen også velge å bruke en hårføner gjelder oppvarmet luft til fryseren. Denne metoden er effektiv, men det kan også være farlig, siden smeltevannet kan føre en elektrisk kort og skade defroster.

Alternativer

Den mest effektive måten å avrime fryser ligger i fryserens self-vedlikehold evner. Moderne frysere kan automatisk hindre is buildup, fjerne eller nøytralisere vanndamp før det kan fryse i fryseren.