Hva er den prisen av Refinishing keramiske fliser?

February 7

Hva er den prisen av Refinishing keramiske fliser?

Refinishing keramiske fliser er en komplisert oppgave som ikke kan utføres av en gjør-det-yourselfer. Verktøy og materialer kreves av oppgaven kan bare brukes av kvalifiserte fagfolk, men hvis du finner deg selv ønsker å spare mye penger over en riving, bør du alltid velge å ansette en billakkereren. De kan legge 10 år til livet ditt ark og spare deg potensielt tusenvis i kostbare reparasjoner.

Realitetene i Refinishing

En ting å huske om flis refinishing er at det ikke er mulig å refinish bare ett enkelt ark. Når du ser på refinishing en flis overflate, er det hele overflaten som må vurderes, som betyr at du ikke kan planlegge et budsjett rundt ett stykke. Hvis det er en sprukket eller sprakk flis, må det byttes, som det ikke kan være refinished alene.

Gjennomsnittlige kostnader

Hvis du vil spare penger, bør du alltid refinish, som det kan potensielt spare deg tusenvis av dollar på lang sikt. Men er det ingen landsomfattende gjennomsnittlige kostnader for flis refinishing. Prosjekter faktureres i stedet ut på per-profesjonelle basis. Du kan forvente å betale mellom $20 og $30 per lineær foten for benkeplater i 2011, mens en standard flis badekar kabinett kjøres mellom 400 og $600. Den eneste måten å vite prisene for ditt område er å ringe en profesjonell for et tilbud.

Betraktninger

Det er mange ting som kan endre den gjennomsnittlige kostnaden for restaurering din. For eksempel hvis du har en bad-pakke med en estimert verdi på $1,500 men entreprenøren har til å kle et tidligere lag Refinishing av overflaten av ruten for å legge til en ny strøk, kan du forvente å betale en avgift på noen entreprenører eller en ekstra kvadratfot avgift med andre. Noen grout rengjøring entreprenøren har å gjøre på forhånd også må være faktorisert, og det kan være avgifter for transport, spesialleketøy utstyr og materialer.

Variabler

Bare fordi noen du kjenner kunne bli deres refinishing gjort på en bestemt pris i Florida, for eksempel betyr ikke at du kan ha samme sitat gitt til deg hvis du bor i Kansas. Levekostnadene påvirker kostnadene for arbeidskraft som transport og materialer på landsomfattende basis. Som regel kan du forvente å betale mellom $60 og $100 per time for spesialitet tjenester som flis refinishers grunn av bransjen deres.