Hva er den parasittiske Evergreen busken som bor i toppen grener av gamle trær?

January 7

Som trær slipp blader i forberedelsene til vinteren, kan du merke en grønn plante høy blant ellers udekkede grenene. Dette er misteltein, en parasittisk plante som lever av treet, redusere sin styrke og potensielt truende overlevelse.

Identifikasjon

Misteltein har grønne stilkene med ovale blader rundt 2 til 3 inches lang. Bladene er tykk og læraktig. Misteltein anlegget utvikler vanligvis i en avrundet form 2 til 3 fot i diameter. Fabrikken produserer gjennomskinnelig hvit bær om vinteren.

Vekst

Misteltein er vanligvis spres av fugler som spiser bær av eksisterende anlegg og passere frø i deres avføring. Når frøene faller på en live grenen av et tre, de spire, vokser i Barken av treet og begynner å tegne næringsstoffer fra treet selv.

Verter

Mange trær kan fungere som vert for misteltein. Bredbladet misteltein angrep ofte løvtrær inkludert ash, bjørk, cottonwood, lønn, eik og valnøtt. Dverg misteltein finner infesting pines, første og andre bartrær.

Trussel

Misteltein infiserte verten treet ved å absorbere vann og næringsstoffer. Mens en sunn treet kan tolerere noen misteltein planter, trær med tunge infestations vanligvis vokser dårlig og kan selv dø. Hvis misteltein er kuttet bort, kan ny vekst danne fra roten-lignende haustoria som forblir i det tree armen.

Ledelse

Hvis du vil fjerne misteltein, sviske hele grenen, hvis mulig. Hvis misteltein vokser fra en stor gren eller bagasjerommet, misteltein kuttet flush med treet og vikle området med svart polyetylen. La innpakning i stedet for flere år å drepe de misteltein haustoria som gjenstår.

Advarsel

Mens mistelteinen brukes ofte rundt vinteren høytiden som dekorasjon, bør det være tatt vare på og holdt utilgjengelig for barn. Bær av alle varianter av misteltein er giftige for både mennesker og dyr.