Hva er den mest effektive rengjøringsmidler for Mold & mugg?

February 27

Hvis du har problemer med mold eller mugg i hjemmet, nøkkelen er å fjerne alle mold eller det vil bare føre til en fremtidig infisering. I tillegg fjerner eventuelle lekkasjer eller fuktighet problemer som fører til mold, bruke visse rengjøringsmidler som har vist seg effektiv på å bli kvitt mold og mugg.

Klor

Klor er svært effektiv når rengjøring mold og mugg. Lureste er å fortynne blekemiddel med vann før du bruker den, og den vanlige retningslinjen er å bruke ca 1 1/4 kopp blekemiddel for en gallon av vann. Klor er både en soppdreper, fordi den dreper former, og en plantevernmidler fordi det ødelegger bakterier og virus. La bleke forblir på moldy overflaten i minst 10 minutter før skylling den av med rent vann.

Vaskemiddel

Nonammonia vaskemiddel, spesielt en borate-basert rengjøringsmiddel, er effektiv på rengjøring mold og mugg. Vaskemiddel, blandet med vann, brukes vanligvis til å skrubbe mold og mugg fra harde flater som vegger og benkeplater, med en scrub pensel. For å effektivt fjerne mold, ville du ofte skrubbe overflaten med vaskemiddel og varmt vann. For å hindre mold problemet, skrubbe overflaten med borate-baserte vaskemiddel blandet med vann, og la løsningen tørke. Finn en borate-basert rengjøringsmiddel ved å skanne et vaskemiddel ingrediens etikett for borates.

Hvit eddik

Sprayet eller skilt på en overflate på full styrke, fjerner hvit eddik effektivt mold og mugg. For enkelte overflater i en husholdning som har mugg, som tetningslister rundt Baderom Dusj, kan du blande eddik med bakepulver, som skaper en lime som du skrubbe på tetninger med en svamp, tannbørste eller myk børste. Vent noen minutter slik at lim å jobbe mot mugg, og skyll den av med varmt rent vann.

Hydrogenperoksid

En mer effektiv mold og mugg renere harde flater i et hjem er 3 prosent Hydrogenperoksid, som er konsentrasjonen av hydrogen peroxide som selges over disk i drugstores. Hell hydrogenperoksid, full styrke, i en sprayflaske, og spray ned berørt overflaten. Den kan brukes på overflater som vegger, fliser, fuger og inventar. La hydrogenperoksid på overflaten i ca 10 minutter, og skrubbe overflaten med en svamp eller skrubbe børste.