Hva er den gjennomsnittlige størrelsen på en appelsin tre?

June 20

Hva er den gjennomsnittlige størrelsen på en appelsin tre?

Native til Kina og andre regioner i Asia, alle typer oransje treet er nå dyrket overalt for kommersielle og dekorative formål som varmt vær gjør søt frukt å blomstre.

Betraktninger

Den gjennomsnittlige størrelsen på en appelsin tre avhenger faktisk arter, variasjon og hvordan treet har vært dyrket og hybridiserte. Forskjellige sorter i hver rekke viser en rekke vekst mønstrene og hvelvingen, slik at både kommersielle og hjem bøndene å velge fra en rekke trær bestemt til deres personlige plass tildeling.

Søt appelsin tre

Den felles- eller sweet - oransje treet, Citrus sinensis, oppnår en høyde lik som andre frukttrær. Purdue University Hagebruk avdeling rapporterer at oransje treet vokser normalt til en omtrentlig høyde på 25 fot eller opp til 50 fot med ekstrem modenhet. Treet har en avrundet krone med slank grener.

Dverg og Mandarin

Den gjennomsnittlige størrelsen på en mandarin orange tree er mindre enn søt appelsin. Mandarin blir vanligvis under 25 fot, oppnå at høyde bare når svært modne. Mindre fortsatt er den dverg oransje treet. "En dverg treet er bare en definert av konvensjonen som ca 5 til 6 fot høy ved forfall," rapporterer University of Florida.