Hva er den enkleste måten å kutte murstein utleggere?

February 9

Hva er den enkleste måten å kutte murstein utleggere?

Som ikke liker å spille med blokker som barn - å lage mønstre og design og se forestilte resultatet bli en realitet? Design mulighetene for å skape en vakkert utformet patio eller gangvei av murstein er nesten uendelige. Men siden murstein kommer i standardstørrelser, noen ganger er det nødvendig å hogge murstein utleggere opp litt for å passe våre kreative design. Spørsmålet er hvordan du gjør dette enkelt.

Få klar

Få rettet opp. Ikke mange verktøy er nødvendig for enkelt å kutte murstein utleggere. Montere en meisel, en brickset, eller begge, sammen med en tung hammer eller klubbe. En god målebånd er et must og en myk snekker blyant eller fett blyant samt en snekker T er alt du trenger å markere din kutt rent og nøyaktig. Du kan også klippe murstein med en makt så.

Studere planen

Gjøre arbeidet går raskere ved å gjøre lignende kutt samtidig og lagring klippe bitene i separate hauger for enkel referanse når du gjør faktisk rydder arbeidet. Hvis du har riktig grafisk rydder planen, vil du kunne telle antall utleggere du trenger i ulike størrelser. Full stykker, forkortet stykker og trekantede stykker bør alle bli regnet på forhånd slik at når du begynner rydder arbeidet, alt du trenger lett tilgjengelig.

Mål og Score

Bruk en snekker T eller målebånd for å merke kutt du vil gjøre. Hvis flere kutt kan hentes fra en utleggermaskin, gjør dette konsekvent for å redusere avfall. Merk alle kutt du må bruke en rett kant og en blyant.

Kutt på en Base av Sand

Forberede en base av sand som å gjøre kutt. Dette vil hjelpe absorberer virkningen av hammer slag og redusere stress på pavers. Normalt er sanden sengen for skjæring utleggere allerede forberedt som base for rydder prosjektet.

Bruk en meisel eller brickset - effektivt bare en bredere meisel med en ensidig skråkant - for å score din kutt på alle fire overflater av utleggermaskin. Dette vil forhindre brudd og sprengning. Deretter plasser brickset på cut-linjen med skråkant fra siden du trenger å være rene skjære. Ved vinklet kutt, vil dette være på linje viser vinkelen. Streiken brickset fast for å dele steinen langs scorelines.

Murstein motorsager er et annet alternativ, spesielt med større installasjoner. De kan leies fra rydder og hage leverandør.