Hva er den enkle måten å få befri av loppene i et hus?

June 18

Hvis du har kjæledyr, er du trolig altfor kjent med loppene. De legger egg i og rundt huset, og hvis du ikke avtale med dem, de er snart ute av kontroll. Det fører til loppe biter, uavbrutt kløe og en rekke andre problemer for deg og din pets. Det er imidlertid noen enkel og lett metoder for å håndtere problemet.

Rengjøring

En av de enkleste og mest effektive måtene for å eliminere fleas fra hjemmet er å starte rengjøringen deler eller områder mest befolket av du og din pets. Fjern alle pet sengetøy og vask. Etterpå vurdere sprøyting en loppe frastøtende rundt området for å drepe egg som har klekket. Også send ditt kjæledyr til groomer for et bad og et program for en av de månedlige loppe repellents for dyr. Støv områder der varme er mest utbredt, som i nærheten av varmeovner eller overalt hvor det finnes direkte sollys, siden loppene pleier å klekkes der det er fuktighet heten. Grundig mopp fellesarealer hvor du og din pet tendens til å gå ofte, spesielt når du angir huset fra utenfor.

En av de enkleste måtene å kvitte fleas er å få ut vakuum. Kraften av inntaks underverker på loppene og egg, eliminere dem på stedet. Du kan også bruke vakuums vedlegg for å eliminere loppe larver fra sofaer eller vanskelig å nå sprekker. Etterpå fjerne vakuum pose og kast, fortrinnsvis utenfor huset ditt.

Bruktmarked bomber

Hvis din loppe infestation er alvorlig, vil du måtte få ut det tunge artilleriet. Bruktmarked bomber som vanligvis kommer i spray flasker som forseglet kategorien. Disse Bruktmarked bomber er full av insektmiddel som dreper loppene, egg og larver på kontakt. Men hvis du har tepper, er loppe egg og larver beryktet for dekning i fiber, så du kan fortsatt finne deg selv støvsuging etter behandlingsprosessen.

Begynn med å lukke alle vinduer, skap og ventiler. Fjern alle dyr fra lokalene også. Bruk kan for hvert rom du vil behandle. Stedet sprayboks i midten av rommet, fjerne kategorien, og forsegle av området. Flytte raskt mens du jobber deg gjennom ditt for røyk vil være sterk. Pass på at du ikke inhalerer dem. Når du forlater hjemmet ditt, ikke å angi for minst to eller tre timer. Tillat ekstra 30 minutter til fullt ventilere rommene før bringe kjæledyr tilbake i huset.