Hva er den dypeste Glassfiber Pool?

December 1

Hva er den dypeste Glassfiber Pool?

Potensielle svømmebasseng eiere vurderer den bestemte typen bassenget de vil installere må vurdere visse faktorer, inkludert dens materiale og sin dybde. For eksempel kommer glassfiber i bakken svømmebasseng med bestemte maksimal dybde begrensninger. Fordi glassfiber bassenger opprettes, begrense produksjonsprosesser hvor hvor dypt deres bassenger er. I tillegg begrense mange statlige over-the-road transport forskrifter bredden på glassfiber svømmebasseng liners på grunn av deres blir klassifisert som bredt laster.

Glassfiber dypet

Produksjon glassfiber basseng bassenger er vanligvis begrenset til maksimalt dypet av 8 føtter. Minimum anbefalt dybde for stupebrett type svømmebasseng er 7,5 føtter, så en 8-fots Maksimumsdybden glassfiber modell vil fungere fint. Alle glassfiber svømmebasseng er ett stykke kreasjoner og kan være av uniform dybde eller skrå, uteksaminert dybder. For eksempel de fleste glassfiber svømmebasseng starter på rundt 3 fot og deretter skråningen nedover til de når sitt maksimum dybde.

Glassfiber bredder

Glassfiber svømmebasseng i det 21 kommer i mange forskjellige størrelser og former. (Se referanser #5) På tidspunktet for utgivelsen, en byggmester var med glassfiber svømmebasseng 16 45 av 8-fots dyp dimensjoner. Vær oppmerksom på at jo større glassfiber svømmebasseng er mer det kan kostnadene til transport på motorveiene. Bassenget bygge selskaper vil legge ekstra forsendelseskostnader på glassfiber bassenger hvis de er større enn gjennomsnittet.

Dype brønner

Glassfiber svømmebasseng med dyp til 8 feet kalles dyptgående brønn bassenger. En ulempe til en glassfiber basseng med en dyp bra er at den har skråningen kraftig for å nå sin 8-fots maksimal dybde. Sterkt skrånende dyptgående brønn svømmebasseng har begrenset grunne områder, noe som betyr mindre plass for grunt vann spill. Dyptgående brønn glassfiber svømmebasseng, men tilbyr stupebrett entusiaster og de forelsket i dypt vann spiller alle muligheter for slik moro og spill.

Betraktninger

Hvis du ikke planlegger å ha et stupebrett for glassfiber svømmebassenget kan du spare penger ved å gå med en grunne dybde-modell. Glassfiber sport svømmebasseng kjøre opp til 6 fot i dybden og har valgfri vannsklier. Også tilbyr sport-modellen glassfiber svømmebasseng mer plass til aktiviteter som volleyball eller vann aerobic enn dyp brønn 8-fots dyp vannpytt. På tidspunktet for publisering, 4-fots 8-fots dyp komplett glassfiber svømmebasseng koste fra $30.000 til $55.000 installere.