Hva er den beste Underlayment for Berry laminat gulv?

September 2

Hva er den beste Underlayment for Berry laminat gulv?

Berry laminat gulv krever en underlayment ikke overstiger 0,32 tomme i tykkelse med mindre laminat styrene kommer med en tilknyttet underlayment. En underlayment isolerer gulv og gjør at gulvet kan "flyter" som utvides og kontrakter, pluss det muffles lyd. Produsenten av Berry laminat gulv anbefaler ikke spesielt en av de fire viktigste typene underlayment som bedre enn resten for sine etasjer, men hvis underlayment du ikke inneholder en fuktsperre, må du legge til en.

Skum

Skumgummifylling, en åttende-tomme tykk, har en minimale evne til å dempe hul lyden gjorde når han går på et laminat gulv. Skum underlayment, mens de minst kostbare, har vanligvis ikke en innebygd fuktsperre å forhindre fuktighet fra siver inn gulvet nedenfor. Hvis din subfloor betong eller keramiske, Legg en fuktsperre laget av ark polyetylen. Utvide fuktsperre 2 inches opp veggen. Gi som ruller 8-tommers overlapper og tape dem på plass. Skum underlayment uten en ekstra fuktighet barriere kan være tilstrekkelig hvis din subfloor er over bakken og er laget av tre.

Kombinasjon skum

Kombinasjon skum underlayment kommer med en vedlagt fuktsperre. Det kommer i samme tykkelse og har de samme lyd-dempning kvalitetene som standard skum underlayment.

Akustisk

Cork, følte og andre materialer som brukes til å gjøre underlayments med en overlegen evne til å dempe lyden. High-end cork-underlayment er den dyreste, men undertrykker den mest lyd. En akustisk underlayment kommer vanligvis med en vedlagt fuktighet barriere, så kan du installere den direkte på subfloor. Hvis det ikke kommer med en fuktsperre, bør du legge fuktsperre først, deretter akustisk underlayment.

Vinyl støttet-

Vinyl-støttet underlayment markedsføres i form av lett å installere fliser som dempe støy. Hvis du vil blokkere fuktighet, må du forsegle leddene. Produsenten av Berry laminat gulv betrakter ikke vinyl over en konkret subfloor tilstrekkelig grunn til å blokkere fuktighet. Du kan installere vinyl-støttet underlayment på tre subflooring, skjønt, selv om tre ikke kan inneholde mer enn 12 prosent fuktighet for vinyl-støttet underlayment å være egnet.