Hva er den beste typen tomater for Hydroponics?

January 11

Hva er den beste typen tomater for Hydroponics?

Tomater er en av de største type grønnsaker dyrket hydroponically. Gartnere som vil heve hydroponic tomater bør lære om hva varianter vokse godt før de plante en avling.

Beef biff varianter

En hybrid variasjon som dyrkes med hell er tillit. Det dyrkes i USA produserer store frukter. Tomat varierer i størrelse fra 7 til 10,5 unser. Anlegget er motstandsdyktig mot noen sykdommer og har en god hylle livet. Frøene er dyrere enn andre varianter. En annen variant er Daniela, en mindre størrelse tomat som er 5 til 5,3 unser.

Arvestykke eller åpen Pollinated varianter

Arvestykke tomater gjør ikke også. Problemer med økende arvestykke tomater er sykdom og fruktens kvalitet. To varianter som gjorde det bra i tester var Moskvich, en stor runde tomat og Thessaloniki, mange biff. Begge er vokst fra organiske frø.

Plomme eller italienske varianter

San Marzano er en utmerket italiensk Plomme tomater som er dyrket hydroponically. Tomat er 4 til 6.5 unser og brukes i salater og tomat lim. En annen variant er Azafram, som er kategorisert som gule truss hybrid.

Cherrytomat varianter

Røde kirsebær tomatplanter som utfører også er Cherita, Flavorita og Gardner glede. Tomater er ca 7 ounces. Sungold er en gul cherrytomat som vokser i drivhus forhold.

Voksende metoder

Noen av voksende metodene som brukes for hydroponic tomater er næringsrike flyt og dyp flyt teknikker. Andre voksende systemer for hydroponic tomater er fjære og flyt, stadige strømmen alvor seng og jord-mindre økologisk.