Hva er den beste tiden av året å plante Nigella Damascena blomsten

July 7

Nigella damascena blomster, ofte kalt love-in-a-mist, har blå blomster og grønt, tåkete utseende løvverk. Planter står 1-1/2 til 2 fot høy. Planting tid for Nigella damascena blomster skjer jevnlig i løpet året. Denne kjølig vær årlig blomster mellom juni og September, avhengig av planting tid og voksende forhold i ditt område.

Så frø

Damascena frø vokser best når sådd direkte i bakken. I alle klima, velger du et planting nettsted som får full sol og har loamy jord med god drenering. Plante frø omtrent 1/8 tomme dyp. Når etablert i hagen, frø Damascena blomster selv på slutten av sesongen. Ørsmå frø kan spredt over sengen hage og raket under jorden å beskytte dem mot fugler og tørking effektene av solen til spiring og første vekst begynner.

Våren plante

Så det første settet med Damascena blomsterfrø våren så snart bakken thaws og er gjennomførbar. Teste jordfuktighet våren ved å ta en håndfull og klemmer den i hånden. Når jorden har tørket til poenget med å være smuldrete under din touch, er det klar for planting. Tidlig på våren kan jord bli våt etter vinterens snø og regn. Våren planting vanligvis faller mellom mars og mai, avhengig av klima din.

Fall Planting

En andre planting høsten gir gartneren et forsprang på neste vår blomstring ettårige. Så Nigella damascena frø i en forberedt hage seng mellom September og oktober etter varmen sommeren og før den første frost kommer. Frøene lå latent under jorden gjennom vinteren og dukke opp i vår for tidlig blomstrende. Damascena blomster blomstre mellom juni og September med fall plantet frø blomstrende først og våren plantet frø blomstrende senere i sesongen.

Cool sommer plante

Damascena blomster trives i kjølig vær. I klima der somrene er kjølig og fuktig, plant Damascena frø hver tre-fire uker fra tidlig på våren i midtsommer. Når midtsommer kommer, vente til høsten planting måneder for å så flere frø. Kontinuerlig så frø gjennom våren og sommeren skaper en årlig blomsterhage som er kontinuerlig fylt med disse små blå blomster sine tåkete-grønne bladverket bakteppe.