Hva er den beste tiden å plante sypresser?

August 19

Hva er den beste tiden å plante sypresser?

Økende antall Florida grunneiere plante sypresser. Noen gjør det av økonomiske grunner siden cypress er en verdifull tømmer treet. Andre ønsker å gi wildlife habitat, kontrollere flom eller forbedre vannkvalitet. Anlegget presentasjon dikterer planting tid.

Forplantning

Sypresser generere naturlig, men ikke konsekvent. Etter en høst, sypresser kan resprout fra stubber, men alltid gjør ikke det. Frø planting resultater er også variabel. De fleste grunneiere plante bare rot eller container-vokst cypress frøplanter. Hver har en annen plante kalender.

Bare roten Seedlings

Sypresser er løvfellende; de mister sine blader om vinteren og gå inn dormancy. Det optimale tidspunktet å plante nakne-rot cedar seedlings er under dormancy, fra November til mars. Cypress krever et område som er oversvømmet av flere fot vann for optimal vekst, men frøplante bør være høy nok til å stige over vannstanden plantet.

Beholder trær

Container-vokst trær har komplette rot systemer, upåvirket av transplantasjon. Potted unge cypress seedlings overleve plante til enhver tid av året. Det er viktig at nye transplantasjoner har nok vann, men de vil dø hvis helt neddykket.