Hva er den beste naturlige dirigenten?

October 23

Mens de fleste boliger og elektriske applikasjoner er kablet med kobber, er kobber virkelig den beste naturlige dirigenten av elektrisitet? Enn kobber, kan aluminium også bli funnet i elektriske systemer, særlig i eldre programmer. Så hva er den beste naturlige dirigenten?

Typer

Blant alle naturlige metaller finnes det fire som er hovedsakelig anerkjent for sine elektrisk ledningsevne. Disse inkluderer kobber, aluminium, sølv og gull.

Identifikasjon

Kobber er en appelsin-farget metall som kan ofte likne bronse. Aluminium er en lys hvit metall som. Når utsatt for luft, blir oksidert og kan utvikle en skyet, støv-like film. Gold er en lyse gule metall som ikke brukes i bolig eller kommersielle ledninger. Silver er en lys hvit metall som er svært motstandsdyktig mot korrosjon. Det er også ikke funnet i ledninger systemer.

Misforståelser

Mange tror at siden kobber brukes i moderne boliger og kommersielle ledninger at det er den beste naturlige dirigenten. Dette er ikke sant. Det samme gjelder for aluminium.Gull brukes i avanserte elektroniske koblinger, som gullbelagte. Men sannheten er, gull foretrekkes for disse programmene ikke fordi det er en stor leder, men fordi det er svært motstandsdyktig mot korrosjon.Den absolutt beste ledningsevne, sølv er topper.

Fordeler

Silver har delocalized elektroner som kan bevege seg fritt. Siden de er fri til å flytte, de er kjøpedyktig oppbevare deres metallic obligasjoner intakt og strøm kan flyte mer rent gjennom metall, med lite motstand fra andre atomer.

Potensielle

Sølv er den beste naturlige dirigenten, vil det, som aluminium, oksidere i et oksygenrikt miljø. Derfor brukes sølv ofte i spesialisert utstyr bygget av NASA hvor det kan levere eksepsjonell ledningsevne uten trussel om oksiderende. Sølv finnes innenfor krets av mange satellitter.

Betraktninger

Selv om silver er den beste dirigenten av elektrisitet, kobber er svært andreplass. Dette, samt det faktum at kobber er relativt billig og lett å arbeide med, gjøre det dirigenten valg her på jorden.