Hva er den beste måten å rengjøre Mini storeblinder?

May 16

Mini blinds er hendig vindusbehandling fordi de er billig, varig og effektiv i sperring ut solen og opprettholdelse av personvern. Aktiviteten som mange frykter mest når det gjelder å opprettholde mini blinds er rengjøring dem. Rengjøring blinde er nødvendig for å holde dem ser sitt beste. Du kan gjøre dette med som litt stresset som mulig hvis du følger bestemte rengjøring prosedyrer.

Støvtørking

Vanlig støvtørking vil bidra til å holde blinde i god form. Fjerne støv hjelper også for å holde allergi i sjakk. Støvtørking med en vanlig ofte bare sprer støv rundt. Trenger du noe som vil fange opp støvet og fjerne den fra blindene. Du kan gjøre dette med stoff-nedtoningen ark. Bare bruk et par ark for å tørke ned blindene. Antistatiske egenskapene for arkene vil bidra til å fange støv og hindre at mer støv akkumuleres på blindene.

Fjerne Blinds fra Windows

Den beste måten å utføre en periodisk grundig rengjøring på mini blinde er å fjerne dem fra windows før vask dem. Trekke strengen på blindene å løslate dem til deres full lengde. Slå vedlagte stangen for å lukke blinds en nedadgående posisjon. Skyv dem ut av deres parentes øverst i vinduet. Løft snu stangen av sin krok.

Vask

Badekaret er det perfekte stedet å vaske mini blinds. Fyll badekar 1/3 full av svært varmt vann, og Legg til 1 kopp vaskemiddel og 1 kopp av ammoniakk. Legge blindene snu stenger i vannet og swish vann rundt med hånden å få rengjøringsmiddel mellom slats av blindene. La blindene i vannet i ca 30 minutter. Denne soaking vil fjerne støv, skitt, fett og flekker.

Tørking og installere

Når du har renset mini blinde, må tørke dem før du henge dem tilbake i windows. En av de enkleste måtene å tørke mini blinds er å henge dem over en klessnor utendørs på en solskinnsdag. Hvis du ikke har en klessnor, kan du strekke dem i et tørt godt ventilert. Når de er helt tørr, slip toppen av blindene tilbake i parentesene øverst i hvert vindu, og henge snu stenger tilbake på kroker.