Hva er den beste måten å rengjøre katten tisse fra min teppet?

February 1

Hva er den beste måten å rengjøre katten tisse fra min teppet?

Cat urin har en høy ammoniakk innhold, som etterlater en sterk lukt og kan forårsake misfarging på teppe. Den beste måten å fjerne katten urin flekker og lukt fra teppet er å rengjøre den raskt og grundig. Selv om du ikke kan komme til katten urin flekk umiddelbart, bør grundig fjerne flekk og odor. Bruke produkter fra hjemmet få katten din egen urin flekk og odor rettsmidler. Når flekk og odor er borte, vil katter ikke bli tiltrukket tilbake til samme sted på teppe å urinere igjen.

Instruksjoner

•Lag en tykk blotter papirhåndklær og aviser til veken opp katten urin væsken. Legge papirhåndklær på tepper første. Følg med et tykt lag av avisen. Iført hardfør sko, stå på blotter å veken opp katten urin fuktighet, nødvendig endrer blotter materialer, som, inntil du har onde opp så mye urin som mulig.

•Saturate teppet der cat urin finnes med ren, kjølig vann. Plasser rene kluter på flekken og suge opp vannet. Fortsette å gjelde presset til de rene klutene inntil det er ingen flere overføring av vann til klut.

•Lag en spray 1 del hvit eddik til 2 deler varmt vann i en sprayflaske. Spray katten urin flekk, sterkt, med eddik spray. Tillate eddik spray å sitte på urin flekken til tørr.

•Vacuum teppet på stedet av katten urin flekk for å fjerne eddik løsningen.

•Fyll 2 kopper 3 prosent Hydrogenperoksid, 2 ss. natron og et par spruter flytende håndsåpe i en sprayflaske. Lukk spray flasken og rist kraftig for å blande. Denne løsningen gjelder lyse tepper og gni med en ren klut til å rengjøre flekker og nøytralisere lukt-forårsaker bakterier.

•Sprinkle en sjenerøs mengde pet lukt neutralizer på nettstedet til katten urin flekken på teppet. Bruk nok for å dekker stained området. Tillate nøytralisere å sitte på teppet for et par timer eller over natten, avhengig av alvorlighetsgraden av flekken.

•Fjern neutralizer med hushold vakuum. Lo din teppe fiber med fingrene og la eventuell gjenværende fuktighet fra rengjøring prosessen til luft tørr.

Tips og advarsler

  • Plasser papirhåndklær og aviser tilsølt fra rengjøring urin i kattens søppel for å vise din katten søppel boksen er stedet å urinere. Prise og pet din katten når den bruker sin søppel boksen.
  • Ta din katten å en veterinarian Hvis katten har plutselig begynt å urinere på steder andre deretter søppel boksen. En annen ulykke er normalt, men gjentatte ulykker kan indikere et helsespørsmål.