Hva er den beste måten å rengjøre en tørr slette bord med gamle skriving på den?

May 14

Hva er den beste måten å rengjøre en tørr slette bord med gamle skriving på den?

Tørr slette styrene er allsidig verktøy som kan brukes i hjemmet og på arbeidsplassen. Brukes vanligvis for handlelister, påminnelser, viktige kontaktopplysninger eller selv oppgavelister, er tørr slette styrene vanligvis lett å rengjøre med bare vann og papirhåndklær. Gamle skrive buildup, men kan opprette et problem når rengjøring tørr slette styrene, skriving kan være vanskelig å få og kan selv flekken tørr slette bord. Det er flere triks med daglige husholdningsartikler du implementere ren gamle skriving av en tørr slette bord.

Skrive og tørk

En av de enkleste måtene å rengjøre gamle skriving av en tørr slette bord er å bruke en tørr slette markør. Bare tegn over gamle skriveprosessen, ta vare å fylle inn alle linjene, og tørk med papirhåndkle eller en tørr viskelær. Det er best å bruke en eldre markør for denne knep som du kanskje har å presse hardt på gamle skrive med markør, som kan ødelegge en ny markørens tips.

Teppe renere

Bruke en kjemisk-baserte renere, slik som utviklet for å fjerne flekker fra tepper, kan effektivt ren gamle blekk av en tørr slette bord. Spray litt på gamle skriving, og tørk av med en fuktig klut eller et tørkepapir.

Løsemiddel rengjøringsmidler

En utprøvd og testet måte å fjerne den gamle skrivingen fra din tørr slette bord er med en løsemiddelbasert renere. Hvis du ikke har noen, vil med alkohol fungere. Gni en liten mengde løsemiddel i gamle skriving, og gni den ren med en klut. Begrens bruken av løsemiddelbaserte rengjøringsmidler, som for mye vil skade overflatestruktur av tørr slette bord.

Hårspray

Det kan virke en merkelig valg, men hairspray er en flott måte å rengjøre gamle avskriv tørr slette styrene. Sprøyting et lite beløp direkte på det gamle blekket, etterfulgt av umiddelbar tørke, kan fjerne gamle skriver raskt og enkelt. La ikke hårspray på for lenge, eller det vil skape en prioritert filmen på tørr slette bord.

Tannkrem

Tannkrem er en mild og enkel måte å fjerne gamle skriveprosessen fra din tørr slette bord. Å bruke denne metoden, spre en sjenerøs mengde lim på gamle skrive og la den i noen minutter. Tørk av forsiktig med et papirhåndkle, og din gamle blekkflekker vil ha forsvunnet fra din tørr slette bord. Vær forsiktig med å skrubbe, som tannkrem kan skade overflaten av tørr slette bord på grunn av sin slipende kvalitet.

Condition styret

Et godt tips for condition ditt tørr slette bord å gjøre fremtidige skrive enklere å rengjøre av er å tørke et olje-basert produkt på bordet etter at du har rengjort den. Slike produkter kan inneholde babyolje, øye makeup remover eller sitron olje.