Hva er den beste måten å rengjøre bassenget fliser?

August 7

Uansett hvordan rent og glitrende klart du holde bassenget vann, hvis bassenget flis ser skitne eller har en snusket hvit film langs vannet, det ødelegger hele effekten. Med litt innsats og noen smarte forebyggende vedlikehold, kan du gjøre ditt basseng flisene skinne og holde det stygg "badekar ring" gjør bassenget et stygt.

Fjerne og hindre fet avskum

Bruk en lange håndtak bassenget flis pensel og flis renere for å fjerne fet avskum. Noe svømmere slitasje på huden eller hår vanligvis ender opp på basseng-ruten. Kropp oljer, solkrem lotion, kremer, ointments eller sjøsprøyt vil alle flyter på vannoverflaten. De kombinerer med skitt og rusk som blåser i vannet og bli en gummy film på flisen. Bruk en lav-sudsing, ikke-såpe rensemiddel som Gysar F for å fjerne avskum. Det er en arbeidsintensiv jobb som krever kraftig skrubbing, spesielt hvis du ikke har rengjort flisen på en stund.

Du kan fjerne mye av avskum opphoping ved å legge til enzymer bassenget en gang per uke. Enzymer bryte ned organisk materiale og holde oljer og lotions fra forming som klissete innskudd i første omgang. Fet molekylene bo i suspensjon i vannet før filtreringssystem kan fjernes.

Fjerne og hindre kalsium innskudd

Kalsium innskudd på basseng-ruten vises som en skitten hvit eller grå buildup langs vannet. Den beste måten å fjerne disse forekomstene er med en pimpstein. Denne vulkanske steinen er vanskeligere enn kalsium men mykere enn glass på basseng-ruten. Den beste måten å skrubbe bassenget flisen med pimpstein er enten å få ned på hendene og kne langs bassenget mestring og skrubb fra utenfor bassenget, eller å komme inn i vannet og arbeide rundt omkretsen. Når du har skilt ut alle kalsium buildup, må å støvsuge opp rusk fra bunnen.

Forhindre kalsium buildup ved å holde bassenget vann i balanse. Bruk en god test kit og sjekk kjemiske balansen minst en gang hver uke. Ideelt er 1.5 til 2.0 deler per million (ppm) for klor, mange pH 7.4 til 7,8, Total alkalitet av 80 til 100 ppm og totalt oppløste faste stoffer nivå av 1000 til 2000 ppm.

Gjenopprette flis kraftig flekk og innskudd

Hvis din bassenget flis er blitt så tungt flekker og dekket med innskudd som vanlig rensing ikke ta dem av, kan det være tid å innkalle fagfolk. Mange basseng serviceselskaper tilbyr flis rengjøring og restaurering services lik sandblåsing. Men bruker de media som er mykere enn sand som ikke skjære gjennom flis glasur og ødelegge finish, som glassperler. Disse tjenestene kan har tungt avsatt flis ser ny igjen i løpet av timer.