Hva er den beste måten å Clean bambus gulv?

August 15

Bambus gulv er nyter et rykte som et rimelige og fornybare alternativ til løvtre. Fordi bambus vokser raskt, føler gulv produsenter og kjøpere ikke skyldig kutte det ned til bruk i boliger. Bambus gulv er også relativt enkle å installere og enkle å vedlikeholde. Men det ikke er så holdbare som mange hardere kan skogen, bambus se så god som ny med riktig vedlikehold og vedlikehold.

Rengjøring bambus gulv

Bambus er et mykt tre, så riktig vedlikehold er viktig å unngå riper. Med en myk kost eller Swiffer holder pad på bambus gulv flere ganger i uken gulvet ren og slipende saken. Bruk et vakuum minst en gang hver uke å plukke opp partikler som feiekoster miss. Det er ikke nødvendig å vaske bambus gulv hver uke, spesielt hvis de er feid og støvsugd regelmessig. Men når det er på tide å gi gulvene en vask, er det best å unngå sterke kjemikalier. En utvannet flytende rengjøringsmiddel som brukes til å vaske er et bedre alternativ. Spot-Rengjør flekker og gooey flekker, men prøv å unngå å bruke pensler, stålull eller noen slipende rengjøring verktøy på bambus gulv. Når mopping en bambus gulv, kan du bruke en fuktig mopp bare. Aldri mette gulvet.

Forebyggende vedlikehold

For å hindre grus skade bambus gulv, bruk en dørmatte hvis rommet har en utenfor inngangen. Rengjør alltid søl og flekker umiddelbart før de har en sjanse å sette i og flekker på gulvet. Hvis bruker tepper på gulv, kontroller at de har en polstret, slipende bunn og er laget av farget materiale. Gjør ditt beste for å unngå å gå på bambus gulv i høye hæler eller andre typer sko med hæler som kan etterlate merker. Ikke hammer elementer direkte på gulvet, og kontroller at barna legger ned en beskyttende matte eller papp ark før fargestoffer eller gjøre lekser på gulvet. Bruk beskyttende pads på bunnen av stoler, sofaer og bord for å hindre gouging og riper.

Les spesifikasjonene

Før du installerer en bambus gulv, Les alle instruksene for vedlikehold og vedlikehold. Følg alle instruksjonene for rengjøring og etterbehandling. Voks kan ikke være nødvendig for en bambus gulv, eller sterke kjemikalier. Men hvis du er tetting en bambus gulv, gjøre Følg anbefalingene fra produsenten. Gulvet kan ha vært fabrikk forseglet før kjøp.

Bambus er en miljømessig behagelig og tiltalende gulv. Med riktig vedlikehold, kan det vare en levetid.