Hva er den beste jorda for en Bonsai?

February 28

En bonsai plante er et tre plantet i en gryte og beskjæres, formet og trent i en ønsket form, ifølge Bonsai Clubs International. Konseptet med bonsai er en tradisjonell kinesisk kunst. I tillegg gir bonsai planter et par timer med sollys hver dag, må du opprette en jord for bonsai som gjør det å trives. Utvikle den rette typen jord, men kan være vanskelig.

pH

Som de fleste planter gjør bonsai planter godt i litt surt jordsmonn. Dette betyr den pH-nivået, eller Surhet og basicity, faller mellom 5.5 og 6.5, med en pH-nivå på 7,0 å være nøytrale. Samle et utvalg av jord du vil bruke til å vokse bonsai, og ta dette eksemplet til fylket forlengelsen office for testing. Testen bør indikere din jord pH-nivå og om du trenger å gjøre noen endringer.

Fuktighet

Bonsai planter trives i godt drenert jord. Den bonsai jord skal motta vann om en gang om dagen når bonsai vokser aktivt i sommer. I vintersesongen når det er sovende, bør det få vann en gang hver par uker, ifølge USA nasjonale Arboretet. En bonsai jord skal ha god vannretensjon for å holde jorda fuktig mellom Pottejorden, men ekstra unødvendige vann skal kunne renne fra potten umiddelbart.

Komponenter

En uorganisk partikkel-baserte jord er bra for vann drenering og også slik at luft kan angi en bonsai plante jord. Bonsai-barnehager selge egnet bonsai jordsmonn, som det detaljert leire-lignende mineral akadama, et syntetisk produkt brukte i Japan. Du kan i tillegg bruke bonsai jord som inneholder grov sand, grus, oppdelte granitt, vermikulitt eller perlite, ifølge Indianapolis Bonsai Club. Uorganiske materialer som perlite isolere jord fra varme eller kalde temperaturer og stimulere rot innvielse.

Gjødsel

Gjødsel vil også gi din bonsai plante med næringsstoffene den trenger å vokse. Jord testresultatene skal fortelle deg hva slags gjødsel vil fungere best. Gjødsel generelt inneholder tre viktigste næringsstoffer, nitrogen, fosfor og kalium. Gjødsel bør også inkludere mangan, kalsium, kobber og sink. Kontroller andre små elementer som molybden, magnesium og jern i produktet. En mangel på jern, spesielt vil føre den bonsai bladene å miste sin verdi. Bruke gjødsel i henhold til produsentens instruksjoner.