Hva er den beste innendørs Bonsai planter?

December 12

Med riktig pleie, lysforhold og temperaturkontroll, kan subtropiske og tropiske og tempererte blomstre innendørs, i miniatyriserte bonzai-skjemaet. Den beste innendørs bonsai planter har små blader med ung, myk avdelinger for enklere trening, etter Paul Lesniewicz, forfatter av "Innendørs Bonsai."

Tropical

De mange variantene av den raskt voksende ficus eller fikentreet er innfødt til sørøstasiatiske jungelen. Disse evergreens er svært allsidig og kan tilpasses mange bonsai stiler, inkludert vokser over stein. De trenger å holdes fuktig i vekstsesongen og vannet grundig, men sjeldnere når temperaturene slippe. Hold ficus planter på 59 grader Fahrenheit eller flere hele året. Det eviggrønne treet paraply kommer fra tropiske Australia og trenger vann når det føles tørr. Overwatering kan forårsake rot råtne så la det renne godt. Hold paraply treet i sterkt lys på 55 til 75 grader. Med opprinnelse i Østen er hamp palm en enkel bonsai anlegg for nybegynnere som krever ingen ledninger. Så lenge det holdes fuktig med lys misting noen ganger en uke på 50 grader eller mer og fra utkast, vil du kunne nyte hamp palm i mange år.

Subtropiske

Sørafrikanske jade anlegget eller penger treet har tykke, saftige og grønne blader og rosa eller hvite blomster som blomstrer midt på vinteren. Det er en hardfør plante i stand til å overleve med lite vann, men ta vare ikke for å la det tørke helt ut. Om vinteren er vanning en gang i måneden ofte tilstrekkelig. Jades tåler temperaturer mellom 50 og 65 grader. Brasil spiller hjem til blomsten bougainvillea eller papir. Dette semi løvtre vil falle bladene vinteren hvis holdt i kulden. Holde fuktig men gjennombløt ikke om sommeren og våren mens det er blomstrende og så tørr som mulig om vinteren; 45 til 54 grader vil holde det lykkelig vinteren med varmere temperaturer i sommer. Sitrus familien av eviggrønne busker og små trær, som sitroner, Lind, appelsiner og grapefrukt trenger bare moderat misting hver noen dager for å holde dem fuktige. Opprettholde trær på 46 til 55 grader om vinteren, men flytte dem utenfor i fullt sollys i sommer.

Anbudet tempererte

Kinesisk elm er en lettstelt treet som tåler feiltrinn i vanning og et bredt temperaturområde. Ideelt sett grundig nyte disse trærne i sommer, la dem tørke litt og vann igjen. Du kan bruke mindre vann vinteren hvis holdt på et kjølig sted. Kinesiske elms vil tåle temperaturer på 43 til 72 grader. Fuchsia kommer fra Sør-Amerika, Sentral-Amerika og New Zealand. John Ainsworth, forfatter av "The Art av innendørs Bonsai," anbefaler å velge "mer øm varianter med mindre, mindre prangende, blomster." Fuchsia må holdes fuktig, vanning dem ved å sette potten i et badekar med vann og la røttene suge opp fuktighet. Fuchsia foretrekker lys.

Kjøpe Tips

Når anlegget prøver for innendørs bonsai, er en veletablert rot struktur som sprer seg jevnt uten krysset et tegn på en sunn treet. Hovedpoenget med å opprettholde bonsai er anlegget skjønnhet, så se etter en attraktiv tre som har en godt balansert figur og et sunt utseende. Flere tegn på bonsai skjønnhet inkluderer en jevnt konisk stammen og greinene som får finere mot toppen av treet.