Hva er den bekostning av erstatter en Caved i kjelleren Foundation?

March 13

Hva er den bekostning av erstatter en Caved i kjelleren Foundation?

En styrtet i kjelleren foundation skaper flere problemer. Først er en svekket strukturelle setting for ditt hjem. Når kjelleren sprekker og grotter, bjelkene og vegger ta stress og svekkes over tid. I tillegg kan vannet og rusk nå få inne i hjemmet. Dette fremmer råtner i gulv bjelkene sammen med mold problemer. Kjelleren hule reparasjoner varierer mye i kostnader og avhengig av problemet.

Basic kostnader områder

En liten kjelleren sprekk reparasjon kan variere i pris fra $50 til $100 eller mer. Imidlertid vil en hule der en stor del av mørtel blokker eller foundation strukturen i seg selv har vært trukket inn, koste mye mer, $10,000 for større reparasjoner og $25,00 for en stor hule. Det er flere grader av skade, imidlertid.

Mindre Cave Ins

En liten hule, der kun slagg blokker har falt i kjelleren, kan bare koste $1000 til $2000 å reparere. I noen tilfeller, hvis du kan leie en mason å gjøre reparasjonen på en rimelig pris, kan du finne deg selv å bruke $500 eller mindre. Reparasjonen vil innebære erstatte slagg blokker og bruke mørtel for å sikre dem på plass.

Større Cave Ins

En stor hule innebærer flere slagg blokker. I svært stor cave-ins, vil en hel side eller mer Foundation bli ødelagt. I dette tilfellet er reparasjon en veldig stor jobb. Kostnadene kan variere opp $25.000 avhengig av jobben, materialer for å reparere skader og kostnader av utrustningen. Hydrauliske heiser, gravemaskiner og andre foundation utstyr kan kreves for større cave-ins.

Materialer og arbeidskraft

Kostnadene vil innebære materialer for å reparere hule. mørtelen slagg blokker er relativt billig, koster overalt fra $2 til $10 per square yard eller materiale. Men legges Arbeiderpartiet og ekstra kostnader til din totale regningen. En mason hjelper alene tjener overalt fra $12 til $23 en time. Det kan være flere hender for å reparere din kjelleren hule avhengig av hvor alvorlig det er.

Utstyret koster

Hvis du leier en entreprenør, kan du ikke se nedbryting av lønnskostnader, men dette vil være en del av den totale regningen. Mye eller kostnadene vil være for utstyret som trengs for å reparere kjelleren grotten. En gravemaskin kan være nødvendig å fjerne de ødelagte slagg blokkene. Spesialiserte vacuums kan brukes å fjerne rusk og vann i kjelleren. I tillegg legger heiser å heise huset under reparasjon, som kan koste $5000 selv, til den endelige regningen.