Hva er de viktigste ingrediensene i vaskemiddel?

July 8

Hva er de viktigste ingrediensene i vaskemiddel?

Vaskemidler inneholde dufter og fargestoffer å gjøre dem mer attraktive for forbrukerne. Det er andre ingredienser som hjelper vaskemiddel ren stoffene. Byggherrer, fyllstoffer, overflate aktive agenter og vann er de viktigste ingrediensene i vaskemiddel. Hver ingrediens spiller en rolle for å angripe flekker og fjerne skitt.

Builder

Vaskemiddel byggherrer arbeide sammen for å myke opp vann. Byggherrene ekstra og binder kalsium og magnesium ioner, som forhindrer dem fra å reagere med andre ingredienser. Med mykere vann, kan de andre ingrediensene fungere bedre til rene stoffer.

Fyllstoff

Boraks, anti-skummende agenter, alkoholer, natrium klorid og natrium sulfat er eksempler på bryggeriene funnet i vaskemiddel. Fyllstoff rolle er å endre vaskemiddels fysiske egenskaper. Pulver vaskemidler må boraks å gjøre det enklere å helle. Skumhindrende midler redusere skum synlig antistoffet. Flytende vaskemidler kan ha alkohol lagt til dem å redusere vaskemiddels frysepunktet. Sodium klorid og natrium sulfat har noen rengjøring egenskaper som gjør dem nyttige i vaskemidler.

Overflaten aktive agenter

Overflaten aktive agenter, også kalt tensider, løses i vann. Når oppløst, fungerer det for å fjerne flekker på klær. Tensider knytte til skitt og løft den fra stoffet. Så, holde tensider skitt og smuss suspendert i vannet slik at det ikke tilbake til klær.

Vann

Vann funnet i vaskemiddel fungerer med tensider å fortynne det. Dette gjør det enklere for tensider å angripe skitt og flekker på klær.