Hva er de ulike typene Resirkuleringsbokser?

June 7

Hva er de ulike typene Resirkuleringsbokser?

Resirkulering er en prosess der et brukt produkt er reformert og opprettes på nytt. Metall kan være smeltet ned og formet til en ny og nyttig produkt. Papir kan strimlet, behandles og laget nye papir. Plast kan være smeltet og brukt igjen. Ved gjenvinning sparer vi dyrebare ressurser og energi. Ulike produkter må være resirkulert på forskjellige måter, så forbrukere og bedrifter sortere recyclables inn ulike typer hyller.

Kommersielle hyller

Kommersielle gjenvinning kommer i mange størrelser. De er ofte store og ligner på store, industrielle søppelbøtter. Kommersielle skuffer er noen ganger tilgjengelig på offentlige steder med store mengder avfall, som restauranter og kjøpesentre. Lokalsamfunn og nabolag kan organisere et resirkuleringsprogram og få kommersielle hyller fra sine lokale myndigheter. Leilighetskomplekser og boliger samfunn tilby ofte kommersielle hyller for sine innbyggere til å bruke. Kommersielle hyller må være tydelig merket og merket.

Kompost binger

Plantemateriale og organisk materiale krever ikke resirkulering fordi de bryte ned på kort tid. I stedet å kaste ut oppspore næringen, bord levninger og trukket ugress fra hagen, kan du bruke en kompost bin. Du kan kjøpe kompost binger for store kommersielle organisasjoner eller enkelte hjem. Med en tett forsegling lokk tillate kompost binger organisk materiale råte og kompost som kan brukes i hagearbeid.

Blandede skuffer

Skuffer er tilgjengelig som lagre flere typer resirkulering i én enhet. Noen av disse hyllene åpnes for å avdekke flere individuelle hyller innsiden, slik at du kan skille gjenvinning. Hver enkelt hylle skal være merket av materiale det vil lagre. Noen kommersielle hyller, for eksempel hyller i noen boliger samfunn og leilighetskomplekser, tillate blandet materialer. Beboere kan kaste alle deres resirkulering i og resirkuleringssenteret vil skille det.

Bolig hyller

Hyller som er utformet for bruk i boliger og boliger er vanligvis små, slanke modeller som vises mindre industrielle enn kommersielle alternativer. Noen bolig skuffer kommer i forskjellige farger eller med tydelige tegninger å angi materialet de er beregnet for. Noen bolig skuffer er blandet hyller. Resirkuleringsbokser brukes i hjem kommer i mange forskjellige størrelser og former, tiltalende for de personer som er miljøbevisste, men ønsker en hyggelig ser hjem.