Hva er de ulike materialene for Patio tak?

August 2

Typen materiale du velger for din gårdsplass taket, avhenger av hva du forventer fra et tak og hva du håper å oppnå med bygging estetikk. Når du handler for patio taket materiale, vurdere elementer som holdbarhet, harmoni med eksisterende strukturer og pris.

Lerret

Et lerret som dekker er bedre brukt som en midlertidig taket for patio enn en permanent tillegg. Lerretet er et godt valg for patio tak hvis du leter etter noe å beskytte deg fra solen til ditt landskapsarbeid er fullført og du har store trær for skygge.

Tre lekte

Tre lekte kan bety redwood, cedar, cypress eller en annen type av tre. Hvis du ikke er bekymret for tett impregnerte tak, men er på jakt etter et materiale som tilbyr god loddrett luftsirkulasjon, er tre lekte en effektiv valget. Lekte kan bygges i en rekke ulike mønstre og det kan bli malt eller beiset, så det er en allsidig valg.

Louvered taket

Louvered tak gir en luftig, utendørs følelse som kan være vanskelig å fange opp med et tak laget en annen måte. Parallell trebord er installert overhead og satt i en vinkel bruke bredden i å blokkere ut sollys. Lamellene kan justeres solen går overhead. Fast louvered tak er tilgjengelig, men sørg for at lamellene er plassert hvor du alltid vil dem som det er vanskelig å justere dem når taket er fullført.

Egg sprinkelkasse taktekking

Egg sprinkelkasse taktekking opprettes fra vanlige softwoods og er utformet for at klatring vinstokker å legge vegetasjon til din patio taktekking. Den åpne planen av egg håndverk design gjør det mer egnet for en uteplass på nordsiden av huset som ikke får mye sollys.

Gjennomsiktig plast paneler

Gjennomsiktig plast er en effektiv materiale patio tak. Plast diffunderer sollys slik terrassen ikke vil være så varmt om sommeren. Dette materialet gir vanntett beskyttelse. Panelene er lette nok til å installere en gjennomsiktig tak en enkel prosjekt for gjør det selv.

Bambus

Bambus er en billige patio taktekking materiale som kommer i lange ruller for enkel installasjon. Letthet av bambus betyr at støttestrukturer ikke trenger å være så sterk. Bambus tilbyr også en estetisk tiltalende kvalitet. Ulempen med bambus vil som en patio taket materiale er at det er den minste holdbare alternativene og trolig ikke overleve orkanen betingelser eller kraftig snøfall.