Hva er de implementerer som vil legge til foran lastere?

October 12

En frontlaster eller front-end loader, er en type kraftig traktor som har en rekke bruksområder. Allsidigheten til en frontlaster avhenger av implementerer på hånden for å koble til maskinen. Vedlegg er tilgjengelige som er nyttig for mange typer landbruket og tunge løft innarbeide alle innstillingene.

Tre Cutter

Front-end lastere med minst 50 hestekrefter og løfte armene installert på bilen kan bruke små tre-skjærende vedlegg. Disse redskaper, i henhold til katalogen av maskiner og spesialiserte vedlegg, kan kutte liten løvtre trær og mellomstore Gran med en skarp kniv. Frontlaster må angi minst en hydraulisk hovedfunksjon for implementere knytte til og to hydrauliske uttak. Større front end lastere med høyere hestekrefter og mer hydraulisk kan bruke tre-cutters som kan skjære gjennom større kofferter.

Gripe gafler

En av de mange landbruket bruker av en frontlaster er løfte store og tunge runde høyet baller. Mens gården arbeidstakere kan bruke en rekke verktøy til å utføre denne oppgaven, sier gripe gaffelen knyttet til en kraftig frontlaster er det beste valget for jobben, ekspertene på North Dakota State University landbruksprodukter forlengelse. Andre fronten vedlegg er ikke trygt for løfte tunge gjenstander som en høyballen fordi de mangler topp tinder på gaffelen gripe som hindrer objektet faller mens det er løftet.

Bøtter

Bøtter er front-end redskaper som kommer i en rekke forskjellige størrelser og overgangssonene. Noen bøtter er utformet med en flat, vinklet forkant å øse opp fine materialer som grus eller skitt. Ifølge EverythingAttachments.com nettstedet har andre bøtter, kjent som rake eller rock bøtter, korte eller lange tenner langs fronten av enheten å øse opp større objekter uten skraping bakken så mye. En rekke spesialiserte bøtter brukes også, for eksempel stubbe bøtte som er vinklet og utstyrt med skarpe tinder rippe stumper av jorden.

Hay Spears

Hay spears er frontlaster vedlegg med en rekke store spikes montert på en firkantet ramme, ifølge North Dakota State University landbruksprodukter forlengelse. Disse spissene er kastet inn i alle størrelse og skikkelsen av høy eller halm bale for trygge løfte og bære. Topp sikrer ballen nok at det ikke roll off av frontlaster eller ubalanse maskinen. Hay spears kommer i både foran og bak feste konfigurasjoner til beste tilpasning hver individuelle frontlaster modell.

Pløye kniver

Westendorf nettsted notatene pløye blad er tilgjengelige som gjør en kraftig frontlaster en erstatning for en plog eller traktor. Noen plogen bladene er montert på front end lastere uten heis armer eller hydraulisk fordi disse enhetene vanligvis bare drives før bilen å bryte opp komprimert bakken.