Hva er California bygning koder for produsert hjem?

December 5

Hva er California bygning koder for produsert hjem?

De forente stater Department av Housing and Urban Development definerer produsert hjem som en bolig som måler ikke mindre enn 320 kvadrat feet og har en fast chassis. Byggingen av hjemmet foregår i fabrikker, hvor arbeiderne konstruere personlige bygningsdeler. Lastebiler transport hjemmene enkelte deler mot steder, der montører sikre dem en plan. På grunn av behovet for transport samle produsenter hjem med en stabil stål chassis. Selv om hver stat har bestemt bygning koder, erstatter HUD bestemmelsene alle lokale koder som er under føderale krav.

Federal Building kode

Produsert boliger i California må overholde føderale bygningen regelverket. HUD setter standarden for overholdelse av koden i koden av føderale forskrifter tittelen 24, del 3280. Denne delen av loven omfatter detaljer om produsert hjem konstruksjon og sikkerhetsstandarder. Et eksempel på forskriften er standard takhøyde, som HUD krever for å være ikke mindre enn syv fot i minst halvparten av den tilordnede plassen. Gjenværende områdene må taket minst fem feet. HUD retningslinjer også dekke grunnleggende rommet krav, Avslutt fasiliteter og apportioning toalett rom.

California bygning kode

Staten California gjenkjenner produsert hjem som overholde føderale bygning koder hvis den har en føderal sertifisering klistremerke HUD eller en staten California Department bolig- og Community Development sertifisering. Montører som skal påføre produsert hjem til permanent grunnlag må Verve hjelp av en arkitekt eller ingeniør lisensiert av staten. Dette sikrer overholdelse av lokale jordskjelvet sikkerhet praksis. Tredjeparts inspeksjoner av ulike komponenter i produsert hjemme kontroller operative fasiliteter, som drivstoff gassventiler som må gjennomgå en to-minutters sjekken på seks til åtte ounces PSI til fremtidige sikker drift.

Fabrikken bygget hjem fritak

California skiller mellom produsert hjem--som mobile eller modulære hus- og fabrikk-bygget boliger, som én eller flere family enheter, selv om annonsører noen ganger bruker disse ordene om hverandre. I staten California falle fabrikk-bygget boliger i regi av statens bygning kode som tilbake i tittelen 24 - ikke den føderale HUD reguleringen. Forskjellen er ikke alltid klart, bortsett fra det faktum at fabrikken bygget hjem komponentene som produsenten bygger på fabrikken, ikke har åpen-rammekonstruksjon og derfor gir ikke mulighet for inspeksjon. I stedet kommer hele modulene fullt laget og forseglet, VVS og elektrisk kabling allerede satt inn og dekket.