Hva er busker som absorberer vann?

June 13

Busker er woody stauder med en kort å medium modne høyde på generelt mindre enn 12 fot i høyden. Busker er løvfellende eller grønne blomstrende eller ikke-blomstring og vokse i en rekke ulike jord, leire eller våt. For svært fuktig grunnlag er de beste busker de som kan trives i våt jord og absorberer vann fra våte bakken. Vann-kjærlig busker er noen av de beste landskapsarbeid planter i områder som får snø og derfor ender opp med våt vinter jord.

Rød Chokeberry

Sakte voksende røde chokeberry (Aronia arbutifolia) når en eldre høyde på rundt 6 til 8 fot. Busk absorberer vann og trives i våte eller kontinuerlig våt jord. Rød chokeberry er løvfellende og bærer uspiselige, bitter, terte, rød frukt. Busk vokser i delvis full solen. Opprinnelig fra Nord-Amerika, rød chokeberry er en busk valgfrihet i dårlig drenert områder av landskapet. Plantene blomstrer med hvite blomster våren og er hardføre i USDA hardførhet soner 4 til 9.

Kelsey er dverg rød-Osier Dogwood

Kelsey er dverg rød-osier dogwood (Cornus sericea ' Kelsey) er en amerikansk innfødt busk som er en av den beste løsningen for veldig våt grunnlag som en vann-absorberende busk. Lav og kompakt busk vokser til en eldre høyde på 2 til 2 ½ fot med en lik spredning. Gitt den lille størrelsen på busk, er det vanligvis masse plantet. Løvfellende dverg rød-osier dogwood foretrekker områder i full sol til delvis skygge. Anlegget har en moderat vekst og blomster med hvite blomster våren. Kelsey er dverg rød-osier vokser i USDA hardførhet soner 2 til 8.

Canyon blå arktiske blå blad Willow

Canyon blå arktiske blå blad selje (Salix purpurea "Canyon blå") er en dverg størrelse busk favoriserte for både sin evne til å absorbere vann og trives i konsekvent våt jord og dens lilla stammer med blå-grå løv. Busk er løvfellende og er ofte valgt for de veldig våt landskapsområder. Canyon blå arktiske blå blad willow har en rask vekst, økende til en eldre høyde på 4 til 5 fot med en avrundet form. Busk blomstrer med røde blomster våren og foretrekker å vokse i full sol områdene. Anlegget er ofte vokst som en sikring og er hardføre i USDA hardførhet soner 4 til 7.