Hva er Bunching løk?

April 10

Bunching løken er bedre kjent som vårløk eller vårløk, sammen med en rekke andre navn du kan se i supermarkedet. Allium fistulosum er det vitenskapelige navnet. Om vinteren og våren løk importert fra Mexico, og de er ofte merket meksikanske løk. Bunching løk dyrkes i bunter som resulterer i kroppen eller pære nesten like smale som sin stilken.

Voksende Bunching løk

Hjem gartnere eller bønder er bunching løken en høy avkastning avling. Seksten pærer eller mer kan plasseres i en kvadratfot jord. Mens denne løk er dyrket som en årlig vegetabilske, kan noen planter stå i jord. Den resulterende avleggere kan deles for neste årets avling. De når modenhet i to til fire måneder. Når plukket før forfall kalles bunching løk en scallion. Hvis vokst til modenhet, kalles det en vårløk. Den dypere løken er plantet, jo lenger sin pære.

Utvalg

I motsetning til motparten oppsvulmede er døde laget av huden av bunching løk allerede fjernet før den når butikker. La løk med våt lyspærer og visnet blader alene. Stilkene må være lys grønn og skarp og pærer firmaet og hvit.

Lagring

Uvaskede løk kan holdes nedkjølt i en plastpose i opptil fem dager. Bruk de grønne toppene umiddelbart hvis de synes skjøre. Vask stilkene før du er klar til å bruke dem, ta vare for å få skitt ut.

Forberedelse

Unge topper er saftig og mild smak sammenlignet med pære, men denne løken er mye mildere enn vanlig løk. Denne løk kan legges til supper og stuinger, sauterte eller spist rå i salater eller som pynt. Mildere og søtere enn sine oppsvulmede kolleger, legge disse løk en mer delikat smak til en omelett eller en salat eller selv pizza. Avhengig av smaken av kokken, kan sterkere pære brukes i stedet for sprø stilkene. Bare røttene må skjæres bort. Både stilker og pærer kan brukes i samme parabolen. Hvis grillen er aktivert, kan hele løk skal grilles alene eller sammen med andre grønnsaker, sammen med litt olivenolje og urter.