Hva er bruker for blomster?

December 8

Hva er bruker for blomster?

Bruker for blomster varierer mye, som blomster er mer enn objekter skjønnhet. Blomstene har muligheten til å engasjere nesten hver og en av fem menneskets sanser, og de brukes til å markere mange av våre mest spesielle anledninger - fra bryllup til store helligdager. Blomster er selv innlemmet i meditative handling gjennom den japanske kunsten av blomst arrangere kalles ikebana.

Duft

Blomstene har historisk vært brukt til å maskere ubehagelig lukt. Friske blomster, i tillegg til sine dekorative aspektet, tjene til å lyse opp luften i et rom. Essensielle oljer av vanlige blomsterplanter som lavendel og rosmarin, sammen med de mer eksotiske blomster som ylang-ylang og jasmine, brukes i å lage parfyme. Essensielle oljer av blomster er mye brukt for helbredelse gjennom aromaterapi, hvor de innånding eller påføres huden, og parfymere innendørs mellomrom.

Gaver

Blomster er unike i at de er en biologisk nedbrytbart gave, men også en som kan bevares gjennom tørking, trykke eller andre metoder. Deres delikatessen og flyktighet gjengi dem en gave som må nytes i dagens før deres skjønnhet falmer.

Blomster er ofte gitt som gaver av gjester til sine verter og fra menn til kvinner beundre eller elsker. Mange blomster har bestemt hemmelige, skjulte betydninger. Dateres tilbake til en tid når folk ikke kan alltid uttrykke med ord hva de ønsket å kommunisere, en gave av blomster og måten som de ble presentert ble brukt til å sende subtile meldinger. Iriser representerer håp og gerbera tusenfryd betegne skjønnhet og uskyld, mens tulipaner symboliserer fullkomne kjærlighet.

Mat

Spiselige blomster, som urter, gi farge og tekstur til mat og gi oppfinnsomme tilbereder en rekke ingredienser med å eksperimentere. Blomster legge til forskjellige subtile smaker - fra søt til peppery - retter. Du kan lage mat med squash blomstrer, dekorere en salat med daylilies, fryse borage blomster i isbiter eller lage te kamille. Spiselige blomster kan br brukes til å lage mat elementer som flavored butters, syltetøy og gelé, og du kan pryder kaker og desserter med blomster. Du kan også legge blomster til hot hovedretter, supper og ris.

Dekorative

Frisk og kunstige blomster kan brukes innendørs eller utendørs å lyse opp et rom og bringe hurrarop til folk som hyppige omgivelsene. Utendørs, kunstige blomster brukes oftest å minnesmerke en elsket en som døde, pryder kirkegård, men de kan brukes i hengende kurver og plantasjeeiere en lite vedlikehold vises. Tørkede blomster kan brukes hele eller bevart og presenteres i potpourri, poser eller hengende bunter. Blomster er innlemmet i mange fasetter av hjem innredning. Du finner dem i mønster av en wallpaperor i et maleri eller deres representasjoner kan være vevd inn i stoffet av gardiner eller møbeltrekk.