Hva er blomstrende planter klassifisert som?

October 14

1500, noen planter var verdt mer enn gull og omsatt for hus, klær og møbler. Planter er en av de to hovedtypene av frø-bærende planter og være en viktig del av livet. De er de mest tallrike plantene på jorden, vokser i forskjellige habitater fra havet til tundraen. De inkluderer lauvtre trær, alle avlinger folk spiser, blomster og ugress. Omtrent er halvparten av den kjente planter i denne kategorien, ca 250000 arter.

Dekkfrøede planter

Blomsterplanter kalles Dekkfrøede planter. En liste over er en av to typer frø-bærende planter. Egenskapene til en liste over sett evne til å produsere et frø omsluttet med et beskyttende dekke. Andre frø-bærende plantene kalles gymnosperms, som ikke produserer blomster eller frukt eller frø med gulvbelegg. Dekkfrøede planter klassifiseres videre inn familiegrupper. Persille familien inkluderer for eksempel gulrøtter, Queen Anne's lace, dill og hemlock. Liljefamilien inkluderer tulipaner, hyacinths og aloe vera.

Blomster

Muligheten til å blomstre er hva skiller Dekkfrøede planter fra gymnosperms. Blomsten gjør den reproduktive delen av anlegget. Det inkluderer stamen, den mannlige delen, og pistil, den kvinnelige delen. Pollenbærere produsere pollen som inneholder anlegget Reproduktivt celler. Pistil er den sentrale strukturen av blomsten, og det kan være mer enn ett pr blomst. Basen støvvei er der fremtiden frøene oppbevares. Pollen må gjødsle dem for å utvikle.

Frukt

Frukt skjemaet på en plante bare etter at pollinering og gjødsling har oppstått. Det er flere typer frukt. Enkel frukt er dannet av en blomst som inneholder en enkelt pistil. Epler, mango og tomater er eksempler på enkle frukt. En blomst med flere pistil resulterer i samlet frukt. Jordbær er en samlet frukt. Flere blomster vil resultere i flere frukter. Ananas er en flere frukt. En ananas består av mange tinier frukter smeltet sammen.

Frø

Plante frø er delt i to grupper: dicots og Poales. Et dicot frø betyr at det er to cotyledons i frøet. En cotyledon er et sted i frøet der mat for fremtidige anlegget er lagret. Dicots utgjør flertallet av Dekkfrøede planter. Om lag tre firedeler av blomstrende planter er dicots. Poales inneholder en enkelt cotyledon. En enkel måte å fortelle om en blomst er en dicot eller monocot er å observere kronblader og blader. En monocot blomst har kronblad multiplum av tre, som lily eller trillium. Bladene er tynne og lang. En dicot blomst kronblad vokser i grupper på fire eller fem. Bladene av en dicot kan være bredere, med forgrening årer.