Hva er betydningen av lin lagring?

June 21

Begrepet "Lin" kan referere til flere typer klut---tradisjonelle sengetøy laget av lin anlegget (Linum usitatissimum), andre stoff vevet i en lin-stil veve, eller grovere vevet kluter for bruk som beddings, kjøkken tekstiler og servise. Uansett hvilken form kalles, riktig lagring av sengetøy er nødvendig for å sikre dens fortsatte anvendelighet, og ved medisinsk Lin, at det blir ikke en vektor for sykdom.

General lagring

Uansett hvilken type sengetøy som skal lagres, må Lin lagring følge visse prinsipper for å sikre at sengetøy forblir brukbare i år. Lin er en av de sterkeste av de naturlige stoffene, men det kan redusere hvis lagret i fuktige forholdene. I tillegg er det en stiv stoff som bretter veldig enkelt. Det kan også opp langs hyppige press linjer hvis omsorg ikke er tatt.

Segregering

Sengetøy bør segregert og lagret i følge der hvert produkt som skal brukes. Kombinere mange slags sengetøy i ett område kan være rotete, og det kan være vanskelig å finne bestemte sengetøy med denne metoden. Klær og sengetøy elementer bør være lagret i eller nær soverom, håndklær bad og kjøkken og spisestue sengetøy kjøkken og spiserom.

Klær lagring

Lin klut i klærne er lett brettet, og slike krølles har blitt en av de definerende karakteristikkene av sa klær. Lin klær som er for brettet kan imidlertid anses skjemmende. I tillegg er press skade et vanlig problem med dårlig vedlikeholdt Lin klær. Dette er hvorfor klær som er sengetøy er best plassert fra stablet verktøyet sengetøy og lagret i dedikert klær-lagring områder der de er mindre sannsynlig å komprimeres, som en garderobe bag.

Verktøyet-klut lagring

Verktøyet sengetøy, som inkluderer kjøkken, bord og sengetøy, er best lagret i dedikert Lin skap eller lagringsområder. Disse sengetøy kan være stablet pent og ifølge deres slag (duker, sengetøy, servietter og forklær plasseres sammen for enkel organisasjon), og de kan fjernes for bruk etter behov. Arvestykke sengetøy, som har gått ned gjennom generasjoner og er betydelig mer verdifulle enn daglig sengetøy, kan bli pensjonert fra aktiv bruk.

Medisinsk-sengetøy lagring

Det finnes spesielle krav for lagring og behandling av sengetøy i medisinske innstillinger. Det er ofte forurenset med kroppsvæsker som kan være infisert med virus eller bakterier. For å unngå eventuelle infeksjoner eller sykdommer spre, gitt Centers for Disease Control og Prevention (CDC) anbefalinger for behandling og lagring skitne sengetøy. Når fjernet fra alle steder, bør det håndteres som mulig, bagged eller plassert i beholdere for å unngå lekkasje, og sortert og lagret før blir renset bare av opplært personale bruke egnet verneutstyr. Etter grundig rengjøring, kan det være lagret i henhold til sykehus prosedyrer.