Hva er betydningen av Dogwood treet?

December 9

Hva er betydningen av Dogwood treet?

Legenden om dogwood treet er gammelt og har ingen kjente definitive opprinnelse. Legenden har sirkulert kristne miljøer i århundrer. Vanligste legenden er i form av et dikt som beskriver hvert stykke treet og betydningen av den delen. Selv om Bibelen tar ikke en dogwood tre som forskere kan identifisere, diktet og legenden sier at forutsatt dogwood treet skogen for korsfestelsen av Jesus Kristus.

Bagasjerommet

Christian dogwood tradisjonen hevder at dogwood treet når vokste høy og sterk. Romerne valgte ved en dogwood treet å konstruere korset for korsfestelsen av Jesus. Treet og var skamfull å ha blitt valgt, så Jesus lovet treet som det ville aldri vokse stor nok til hver tjener slikt formål igjen. Liten vekst og vridd grener dogwood symboliserer og oppfylle løftet som Legenden sier at Jesus gav til treet.

Blomster

Kombinert, ta de fire støttebladene en dogwood treet form av et kors. Støttebladene ligner kronblad, men de er ikke ekte kronblad. På slutten av hver Cone er rust-farget prikkene som symboliserer blodig neglene av korset. Toppene i sentrum av blomster symboliserer tornekronen Jesus hadde på seg under korsfestelsen.

Blader

Bladene på en dogwood treet slå rød høsten. Dogwood Legenden sier at disse røde bladene symboliserer blod sølt på Golgata. Bladene blir røde svar på skiftende sesongen, som mange løvtrær, men kristne symbolikken av dogwood treet viser røde av bladene til et minne om uskyldig blod.

Farge

White har vært et symbol på renhet og uskyld i århundrer, så hvit dogwood blomster representerer renheten av Kristus. Når en dogwood blomster rosa, sier legenden at treet viser sin skam på å være treet brukes på en slik måte. En rosa treet er rødmende vise sin synd, symboliserer sorg av naturen for hendelsene.