Hva er beste Groundcover for dårlig drenering?

August 8

Hva er beste Groundcover for dårlig drenering?

Bunndekkende beplantning er teknisk en plante som kan brukes i stedet for gresset å legge skjønnhet til et landskap og redusere erosjon. Det kan være vanskelig å finne planter av noe slag som gjør det bra i dårlig tappet jord, men noen passer regningen pent.

Lav vekst Groundcovers

Sweet woodruff er en rask spredning groundcover som vokser ca 6 inches høy. Sweet woodruff har fast skinnende sammensatte bladene og våren produserer små hvite blomster. Den vokser i en rekke jord typer inkludert våt jord. Et annet lite voksende valg i våtrom er damenes kappe.

Planting

Sweet woodruff foretrekker delvis skygge. Plante 8 til 12 planter per square yard å oppnå gode generelle dekning av neste sesong.

Trafikk

De fleste lavt voksende bakken dekker tolerere verken - utseende - inviterer gående så de tjener også til å viderekoble trafikk fra fuktige jorden.

Luke kontroll

Lav voksende vann-tolerant groundcovers som snikende mazus, hvilke funksjoner lille tett grønt løv og små lilla blomster, vokse tett nok etter et år eller så for å fortrenge ugress og eliminere behovet for intensiv tending.

Landskapet rundt

Mange ornamentale gresstyper gjøre det bra i svært fuktig jord og kan spre seg til skjemaet groundcover også. Blant disse er Starr. Selv om et høyere Bunndekkende beplantning enn andre, det danner en tett, myk, eng-lignende dekker og er vennlig til miljøet enn en tradisjonell plen.